Uz konsultacije sa ginekologom pocela sam piti Diane 35, 08.03.2006., dakle od sutra pocinjem sa drugom kutijom.
Ono sto me brine je da mi krvarenje cijeli mjesec nije prestalo. Bilo je blago, ali konstantno. Sada je pojacano, sto se i ocekivalo zbog pauze. Od sutra nastavljam sa pilulama, ali me brine, ako se tako nastavi....
Po mojim dosadasnjim saznanjima potrebno je 3 mjeseca da se tijelo prilagodi kontracepciji i da su takva krvarenja "normalna".
Molim za vasa iskustva, savjete... da li da nastavim ili da se ponovo posavjetujem sa ginekologom?
Takodje bih molila za vasa iskustva sa ovom kontacepcijom uopste! Sve sto se tice trudnoce, akni, maljavosti, svega...
Hvala svima unaprijed!
diane 35
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Dec 05, 2005 2:49 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Koristim DIANE 35 vec cetrvti mesec.
Za par dana treba da pocnem sa cetvrtom kutijom. Imala sam i ja krvarena izmedju menstrualnog ciklusa, odnosno posle menstruacije mi se nastavi kao dodatna mala menstruacija. Ovog meseca, odnosno proslog prestalo. Skroz mi je uredan PMS. Koliko sam cula to sa krvarenjem je propratna faza i nije nista strasno, ali naravno da nama nije svejedno kada vidimo dodatno krvarenje. Sve ovo pisem sa zadrskom, ako su ti krvarenje mala. Ako je obimno, onda ipak treba da potrazis misljenje strucne osobe, obzirom da nisam lekar, samo pisem svoje iskustvo. Cula sam da sa tabletama ne treba naglo prestati, nego ipak popiti kutiju do kraja, jer je stres na organizam veliki.
Akne su mi manje (ja sam dobila iznenadne akne u 26 godini), regulisu se, istina je da pred ciklus izadje po koja i ja poludim, ali stvarno je stanje mnogo, mnogo, bolje.
Kao kontracepcija su odlicne, samo gledaj da ne zaboravis da popises koju.
Za par dana treba da pocnem sa cetvrtom kutijom. Imala sam i ja krvarena izmedju menstrualnog ciklusa, odnosno posle menstruacije mi se nastavi kao dodatna mala menstruacija. Ovog meseca, odnosno proslog prestalo. Skroz mi je uredan PMS. Koliko sam cula to sa krvarenjem je propratna faza i nije nista strasno, ali naravno da nama nije svejedno kada vidimo dodatno krvarenje. Sve ovo pisem sa zadrskom, ako su ti krvarenje mala. Ako je obimno, onda ipak treba da potrazis misljenje strucne osobe, obzirom da nisam lekar, samo pisem svoje iskustvo. Cula sam da sa tabletama ne treba naglo prestati, nego ipak popiti kutiju do kraja, jer je stres na organizam veliki.
Akne su mi manje (ja sam dobila iznenadne akne u 26 godini), regulisu se, istina je da pred ciklus izadje po koja i ja poludim, ali stvarno je stanje mnogo, mnogo, bolje.
Kao kontracepcija su odlicne, samo gledaj da ne zaboravis da popises koju.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Mar 15, 2006 12:30 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
pokazale su se ok
Koristim Diane 35 vec dvije godine, ginekolog mi je rekao da ne moram praviti prekide. Radim PAPA test svakih 6 mjeseci, dobro se osjecam. Nikakve promjene ne primjecujem sto se tice maljavosti ili debljanja. Sve je isto kao i kad nisam pila.