pomoc oko stomaka

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
united
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 15, 2009 4:13 pm

pomoc oko stomaka

Post od united »

Ovako,imam gastritis vec 2 godine.....pre 3 dana sam imao proliv.ceo dan i povracanje(1) posle toga bol se umirio..ali ne i prestao..uvece jeo neku papriku zeznuo se i bolovi nisu prestali i danas to je 3 dan imam bolove,bol sad mogu da opisem kao sevajuci i ne traje mnogo taj ostar bol ,ali konstanto boli,planirao sam da posetim doktora za 3 dana ako tad budem imao bolove..ali zeleo da sutra i prekosutra imam perfektu ishranu za gastritis..proliv sam samo imao jos jednom a povracanje ne ..
moze li mi neki doktor reci sta da uzmem sutra za dorucan,uzinu,rucak,uzinu i veceru..i mazda jos neki savet..neki cajevi itd..
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: pomoc oko stomaka

Post od vasa »

moj savet je da ides kod doktora ako te stvarno tako kako pises---naravno hranom mozes uticati--najbolje sam da formiras al mozes procitati svuda sta se preporucuje za gastritis pa se uklopi
Pozdrav i srecno
Odgovori