Pomoc...

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Violeta86
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 25, 2010 3:53 pm

Pomoc...

Post od Violeta86 »

Zamolila bih Vas da mi,ako ste u mogucnosti nekako pomognete...
kalendar mojih menstruacija je :
19.01.2010.; 14.02.2010.;12.03.2010.;08.04.2010.;04.05.2010.;04.06.2010.;01.07.2010.;26.07.2010.;26.08.2010.... inace su mi uvek redovni ciklusi bili do tada
U septembru skoro da nisam dobila menstruaciju, 27.08.2010. mi je pokazalo samo malo braonkaste boje i za nekoliko sati je prestalo, tako da krvi nije bilo...
Na pregled sam isla 04.10.2010. rekli su da je sve u redu, na ultrazvuku je sa desne strane bila neka tackica ali se nije znalo sta je jer je jos uvek bilo malo... Za 7 dana sam otisla ponovo na ultrazvuk jer mi je doktorka tako rekla ali nista se nije videlo, cak tu tackicu nije ni pomenula... Test za trudnocu je negativan... ali 17.10.2010. sam dobila i to vrlo malo je islo, ne kao obicno, cak je i boja bila svetlija od uobicajene.... Obicno mi traje ciklus 5 dana, 5 ti dan se pomalo pojavi braonkaste boje ali je ovoga puta bilo znacajno manje i krace, zavrsilo se 4-ti dan...
Nisam imala nikakav stres, nikakvu promenu klime, sve uobicajeno kao i do sada pa me zanima sta moze da bude razlog svemu tome, posebno zasto mi je toliko kasnijlo, citavih 52 dana???
Mnogo sam zabrinuta pa bih Vas zamolila ako ste u mogucnosti da mi pomognete Vasim misljenjem....

Unapred hvala.... :(
Zli doktor
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm

Re: Pomoc...

Post od Zli doktor »

Kako došlo tako i otišlo... :)
Najverovatnije Vam nije ništa... tako da nemojte da paničite...
Sačekajte sledeće menstrualno krvarenje, pa ako i tada bude problema, možda bi mogli u nekoj bližoj budućnosti (2-3 meseca) da uradite neki hormonski status (o tome više ako bude bilo potrebe) :D
I tako...
P.S. Svaki put kad posumnjate da ste možda trudni najbolje Vam je da uradite b-HCG iz krvi (daleko je pouzdaniji i precizniji od testova na trudnoću)
Odgovori