Menstruacija prvo kasni, pa dugo traje!!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
tweety20
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 21, 2010 1:17 pm

Menstruacija prvo kasni, pa dugo traje!!

Post od tweety20 »

E ovako, menstruacija mi je kasnila 13 dana, i zabrinula sam se da sam trudna, iako nisam imala nikakvim simptoma.. Ipak, dobijem 14-i dan, ali mi je od samog pocetka bilo cudno, taman iscjedak, ali isla sam na to da je to zbog toga sto mi je kasnilo. Ipak, prvih 5-6 dana je bilo normalno, i obilno, kao i ranije, ali se to produzilo, i traje jos, dobila sam 5.10., a sad je 21.10.
Krv je tamna, vise nekako prljava, ali nakon mokrenja mi je cista krv, i to tako traje iz dana u dan, ne vidim da ce uskoro prestati.
Zanima me da li je od stresa? Imala sam jedan veliki stres dan prije nego sto cu dobiti, i mozda sam od te sve muke i dobila, ali me zanima zasto mi je onda kasnilo..? :( ....
Da li sam trudna??? :cry:
..Takodje sam procitala da moze biti i rani abortus, pa da se organizam sad sam cisti...
I da napomenem, da sam pre nekih mjesec i po bila kod ginekologa i svi nalazi su bili uredni.

Molim sviju za pomoc... Hvala... :roll:
Majmunche
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 7:46 pm

Re: Menstruacija prvo kasni, pa dugo traje!!

Post od Majmunche »

Sve to sto si navela moze da bude razlog - i stres koji poremeti hormone, i trudnoca koja se zavrsila ranim spontanim... Mozes da saznas sta je samo ako odes kod ginekologa na pregled.
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Re: Menstruacija prvo kasni, pa dugo traje!!

Post od Dea »

Da sam na tvom mestu ja bih jos odavno otisla kod ginekologa. Krvarenje koje toliko dugo traje mora da se proveri,a pravi odgovor ti moze dati samo lekar posle pregleda...
Odgovori