Ginekolozi u Zrenjaninu

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
CrnokosaZr
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 27, 2010 11:45 pm

Ginekolozi u Zrenjaninu

Post od CrnokosaZr »

Zanima me koje je vaše iskustva sa doktorima ginekolozima u ovom gradu?
Nedavno sam se preselila u ovaj grad, treba mi savet, planiram trudnoću i bila bih zahvalna ako bi se našao neko ko bi me posavetovao koga da izbegavam od doktora a sa kojima su imali pozitivno iskustvo...
Privatno, državno - nije važno, čula sam da je Savetovalište katastrofalno, da se pregledi zakazuju za mesec dana unapred i da žene tu nemaju poverenje u doktorke koji svoj posao rade polovično i nestručno.Opet , deviza plati kod privatnika pa s eklati nije uvek najbolje rešenje.U nedoumici sam. Na kraju, potreban mi je stručan, strpljiv i razuman ginekolog.
Hvala svima unapred!
Korisnikov avatar
razocarana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Re: Ginekolozi u Zrenjaninu

Post od razocarana »

cao crnokosa!
od 2008 sam u zr i jako dugo sam putovala za suboticu kod mog lekara koji me je predhodna dva puta operisao i kada sam u decembru prosle god bila priterana uz zid odlucila sam se za dr Sekulica on aje mojoj komsinici brat pa mi ga je ona preporucila i on me je operisao ove godine u maju,prezadaovoljna sam sa njim a imala sam prilike da cujem od nekoliko zena lepo misljenje o njemu, o dr Popovicu i dr. šijakuoni rade u bolnici a u savetovalistu su ti najbolje doktorke Đurić Karolona i Žarkov Jelena.
kada se desi nešto loše ko zna zašto je to dobro!!!
Odgovori