Povreda desni
Povreda desni
Imam sledeci problem. Mislim da sam u subotu uvece prilikom pranja zuba povredio desni iznad gornjeg levog keca. Tj bas taj deo desni gde zub ulazi u meso. U nedelju ujutru primetio sam da mi je taj deo desni meksi i da je spusten za 1mm u odnosu na desni iznad gornjeg desno keca. Ne osecam bol ovako, ali pri jakom pritisku osecam blag bol i uz sam zub iz desni izadje kap crvenkastog sekreta? Sta da radim? Da li da odem na pregled kod stomatologa?
Re: Povreda desni

Uploaded with ImageShack.us
Evo i slicica

Molim za neki odgovor

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Mar 15, 2007 9:13 pm
Mutna Vam je slika.
Koristite macro mode na digitalnom fotoaparatu, obicno je to znak sa cveticem.
Doktor stomatologije....ali nick ostaje 

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Jul 09, 2009 5:55 pm
Proci ce vam to za par dana, nego ako me slika ne vara imate kataralni gingivitis. Nadjite na internetu o pravilnoj tehnici pranja zuba, pojacajte oralnu higijenu i drzite se toga.
Dr Milan Ivanovic
specijalista maksilofacijalne hirurgije
specijalista maksilofacijalne hirurgije
Slika je slikana mobilnim telefonomstudentbgd napisao:Mutna Vam je slika.

Sta je to kataralni gingivitis? Googlao sam i nasao sta je gingivitis ali ja bas i nemam problem sa krvarenjem desni (osim prvih par dana otkako sam povredio iznad keca) Inace u petak sam kupio gingival gel i vec u subotu me ovo iznad keca nije bolelo i prestalo je da krvari kad pritisnem.milanche_srb napisao:Proci ce vam to za par dana, nego ako me slika ne vara imate kataralni gingivitis. Nadjite na internetu o pravilnoj tehnici pranja zuba, pojacajte oralnu higijenu i drzite se toga.