Povreda desni

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
MishkoBg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 06, 2010 2:49 am

Povreda desni

Post od MishkoBg »

Imam sledeci problem. Mislim da sam u subotu uvece prilikom pranja zuba povredio desni iznad gornjeg levog keca. Tj bas taj deo desni gde zub ulazi u meso. U nedelju ujutru primetio sam da mi je taj deo desni meksi i da je spusten za 1mm u odnosu na desni iznad gornjeg desno keca. Ne osecam bol ovako, ali pri jakom pritisku osecam blag bol i uz sam zub iz desni izadje kap crvenkastog sekreta? Sta da radim? Da li da odem na pregled kod stomatologa?
MishkoBg
Novi član
Novi član

Re: Povreda desni

Post od MishkoBg »

Slika

Uploaded with ImageShack.us

Evo i slicica :) Ostatak face sam isekao jer je komedija kakvu sam facu slozio :)

Molim za neki odgovor :)
studentbgd
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 15, 2007 9:13 pm

Post od studentbgd »

Mutna Vam je slika.
Koristite macro mode na digitalnom fotoaparatu, obicno je to znak sa cveticem.
Doktor stomatologije....ali nick ostaje :)
milanche_srb
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jul 09, 2009 5:55 pm

Post od milanche_srb »

Proci ce vam to za par dana, nego ako me slika ne vara imate kataralni gingivitis. Nadjite na internetu o pravilnoj tehnici pranja zuba, pojacajte oralnu higijenu i drzite se toga.
Dr Milan Ivanovic
specijalista maksilofacijalne hirurgije
MishkoBg
Novi član
Novi član

Post od MishkoBg »

studentbgd napisao:Mutna Vam je slika.
Koristite macro mode na digitalnom fotoaparatu, obicno je to znak sa cveticem.
Slika je slikana mobilnim telefonom :)
milanche_srb napisao:Proci ce vam to za par dana, nego ako me slika ne vara imate kataralni gingivitis. Nadjite na internetu o pravilnoj tehnici pranja zuba, pojacajte oralnu higijenu i drzite se toga.
Sta je to kataralni gingivitis? Googlao sam i nasao sta je gingivitis ali ja bas i nemam problem sa krvarenjem desni (osim prvih par dana otkako sam povredio iznad keca) Inace u petak sam kupio gingival gel i vec u subotu me ovo iznad keca nije bolelo i prestalo je da krvari kad pritisnem.
Odgovori