Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Lecim se od steriliteta kod dr. Goce Ivanovic od nove godine. Radjena mi je inseminacija, ali bez uspeha. Ustanovljen mi je neki tezak oblik polucisticnik jajnika, pa mi je dr. Goca rekla da bih trebala da radim neku laparaskopsku operaciju jajnika , da bi mogli da mi rade vto, posto bi u protivnom sigurno doslo do hiperstimulacije jajnika. E sad, ovih dana bih trebala da idem na kliniku da vidim sta dalje, ali me interesuje da li je neko imao neko slicno iskustvo ?
Unapred zahvalna
Pa receno mi je da moram da odstranim deo jajnika koji pravi problem, kod mene je tezi oblik polucisticnih jajnika, inace jajovodi su prohodni. Danas sam bas bila u kliniici, dobila sam da jos ovaj mesec pijem kontracepciju, kako bi se regulisali jajnici, pa mi je doktorka rekla da bi me u avgustu operisao neki doktor u Valjevu . A sta je kod tebe radjeno ?
ana, meni su laparoskopskom operacijom uklonili endometrioze,ciste,priraslice, neka zadebljanja starih oziljacnih tkiva, u mom slucaju dosta dug i komlikovan proces,trajalo je 2,5h. ali oporavak je bio dosta brz,rezovi su mali, pa sam posle 4-5 dana vec otisla kuci.
Muž i ja već dve godine pokušavamo da napravimo bebe i lekari nas samo prebacuju iz Domaydravlja u Front i obrnuto, čuli smo za doktorku Gocu Ivanović i najradije bismo otišli kod nje. Nasa doktorka nam predlaže veštačku oplodnju ali smo čuli da parovi više ne mogu da sami biraju u kojoj klinici će raditi postupak. Da li neko ima informacije o tome i da li je kljinika Ivanović u programu ministarstva?
Hvala