ne znam sta mi je
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jan 27, 2006 11:07 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
ne znam sta mi je
molila bih strucnu pomoc!pre petnaestak dana me je pocelo peckati prilikom uriniranja i popila sa kutiju palisepta,koja mi nije pomogala i medjuvremenu su mi se polavile dve male ranice na vagini,vrlo tanke duge oko 5mm,koje peckaju prilikom odlaska u toalet.nisam promiskuitetna imam stalnog partnera 2godine i vrlo vodim racuna o intimnoj higijeni.trenutno pijem palin,a sexualne odnose nemam od kad je sve to pocelo.sta mi je?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jun 24, 2006 6:19 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 08, 2006 11:44 pm
Meni lici na HSV tip 2, ali bi trebalo da sto pre odes ginekologu ili jos bolje dermatovenerologu, dobices Aciklovir, ali moras da odes da potvrdis dijagnozu, da bi sledeci put na vreme pocela sa terapijom, a za sada voce , povrce, vitamini, Imunoaktiv ili tako nesto!! Javi sta je bilo posle posete lekaru! Pozdrav!!!
Re: ne znam sta mi je
Imam iste simptome, ranice nalik posekotinama , bila sam kod ginekologa pre nekoliko dana(radi papa testa),spomenula peckanje i lagani svrab ranice jos nisu bile uocljive u toj meri ali ginekolog je rekao da je sve u redu ???
Da li je mozda neko imao ovakvo iskustvo ili ako neko strucan ima misljenje o ovome..
Moze da bude herpes (genitalni herpes moze da se pojavljuje u vrlo smanjenom obliku (samo kao pukotina na sluzokozi), ili iritacija od dnevnog uloska (pogotovu ako je izbeljen i ako ima plasticne delove), ili alergija/iritacija od sredstava za intimnu negu, ili hormonalni disbalans (pogotovu ako si na hormonskim kontraceptivima, kao sto je pilula) koji mogu da znatno smanje lubrikaciju vagine, pa se pojavljuju "posekotine" i ranice na vulvi. Treba svakako otici ginekologu i uraditi bris tih ranica kao i kompletan pregled.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Sep 27, 2010 11:45 pm
mgm, da li si bila kod ginekologa ili si to uzela terapiju na svoju ruku ?
Mislim da bi analiza briseva rešila nedoumice a odgovarajući antibiogram dao odgovarajuću terapjiu.
Možda grešim ali meni to (obično kada se spomenu ranice na to pomislim) liči na kondilome koje izaziva HPV.Ima li tvoj momak/muž neke simptome?
Šta god da je , potraži savet ginekologa i bez brige sve se to da rešiti.
Držim fige!
poz.
Mislim da bi analiza briseva rešila nedoumice a odgovarajući antibiogram dao odgovarajuću terapjiu.
Možda grešim ali meni to (obično kada se spomenu ranice na to pomislim) liči na kondilome koje izaziva HPV.Ima li tvoj momak/muž neke simptome?
Šta god da je , potraži savet ginekologa i bez brige sve se to da rešiti.
Držim fige!
poz.
a da li meni neko moze da pomogne????
kad mi pocnu plodni dani, odjecam jake bolove u stomaku, pracene curenjem tecnosti, ponekad i roskasta krv. da li je to normalno u plodnim danima, imam stalnog partnera.
kad mi pocnu plodni dani, odjecam jake bolove u stomaku, pracene curenjem tecnosti, ponekad i roskasta krv. da li je to normalno u plodnim danima, imam stalnog partnera.
Da to je normalno,nema svaka zena ali je normalno