HITNO MI JE POTREBAN SAVET

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
rozaly
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 05, 2010 12:05 pm

HITNO MI JE POTREBAN SAVET

Post od rozaly »

Putujem za 5 dana avionom prvi put, let ce trajati oko sat i 30 minuta..u sutini se ne plasim tolikoo samog aviona vec onoga sto bi se moglo desiti unutra.. imam probleme sa artmijom, ubrzan rad srca.zaliske na desnoj komori...nastale od nekog virusa koji je prosao i ostavio trag tako su mi rekli..pijem presolol jednu cetvrtinu od 50 mg.poslednji put sam bila na kontroli pre gpodinu dana i lekar je nesto spomenuo za avion ali nisam sigurna sta.zanima me da li je bezbedno putovati, da li moze da mi se pogorsa stanje u avionu..sta da radim u tom slucaju..naravno meni je ok..nekad osecam zamor ali nije nist astrasno..kad osetim lupanje onda malo se odmorim.i smirim..pa sve tako..mozda je to i posledica anemicnosti.. citala sam da mnogo gori slucajevi sa srcem lete avionom i da je sve ok..hvala i nadam se brzom odogovoru. :D :D :D :D
Odgovori