oteklina

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
ana ana
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Mar 16, 2005 4:39 am

oteklina

Post od ana ana »

Nisam mogla da se odlucim da li je tema za ginekologiju ili ovde ...zanima me da li se jos nekom desilo ovo kao i meni :u toku odnosa sa deckom u jednom trenutku me je jako zabolelo jer je on krenuo malo grublje ,posle toka u toku odnosa osetila sam malo peckanje da bih polse svega ja videla i osetila da mi je jedna strana usmina nateceno nenormalno ,crvena to je strasno izgledalo ,nikada mi se to nije desilo ranije cak i kada je bio grublji odnos u pitanju a ne sada ..otok se povukao sledeceg dana ali me brine zasto se to desilo ?
danijela8
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 29, 2005 12:52 pm

Post od danijela8 »

Otok u tom predelu moze lako da bude Bartolinijeva zlezda,ali ako ti se sutradan povuklo ne mora da znaci.Da li ti je bilo neugodno sedenje,jesi imala kakve tragove na gacicama???Da li sada na dodir osecas ista pod prstima u tom predelu??
Pogledaj na ovom forumu pisali smo dosta na temu cuvenog "Bartolinija"pa mozda se pronadjes u nekim od simptoma,ako se o tome radi....
Pozdrav Danijela. :wink:
ana ana
Stalni član
Stalni  član

Post od ana ana »

sve se povuklo narednog dana ...nije bilo tragova na gacicama ali je zaista bilo neverovatno nateceno ...
Korisnikov avatar
jane_doe
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 04, 2005 2:08 am
Kontakt:

Post od jane_doe »

Pozdrav Ana Ana,
malo je tesko i nezahvalno ovako online spekulisati sta bi moglo biti....

Kako izgleda ovo sto je opisala Danijela mozes pogledati na ovom linku: http://images.webmd.com/images/hw/media ... 551136.jpg , pa ako si na to mislila mozemo ti reci koju rec vise (nama dvema se desilo), ako ne, mozda neko drugi ima ideju.... mada je najbolja ideja da se javis ginekologu. Evo, pogledaj tu slicicu, barem mozes da eliminises jednu mogucnost.
(Samo da napomenem da otok bartolinijeve zlezde moze biti i manji i veci nego sto je na toj fotki)

Je l' to, to???

Slika, jane_doe
ana ana
Stalni član
Stalni  član

Post od ana ana »

pogledala sam onaj link ali nije tako otok je bio celom duzine usmine od pocetka do kraja .... hvala u svakom slucaju ! da li se i Vama desilo ti posle odnosa da otekne tako ili ...?
Korisnikov avatar
jane_doe
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 04, 2005 2:08 am
Kontakt:

Post od jane_doe »

......nije, ne tako kako si opisala Slika

pozz, jane_doe
danijela8
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 29, 2005 12:52 pm

Post od danijela8 »

Pozdrav ana ana,
ne znam sta bih ti rekla,meni se desavalo da mi otekne cela strana,cak je i prepone zahvatalo,ali svakako nije trajalo jedan dan i uzasno je bolelo.I da,desilo mi se jednom posle odnosa,ali to ne mora nista da znaci,uglavnom konstatovan je problem zvani Bartolinijeva zlezda,u svakom slucaju idi do lekara jer znamo da se nista ne desava bez razloga.
Odgovori