Ja sam u sestoj nedelji trudnoce koju bi nazalost morala da prekinem iz licnih a ne zdravstveih razloga.Preorucena mi je poliklinika Panajotovic u Nisu i Dr.Irina Pesic,interesuje me dali je neko upoznat sa radom te poliklinike i doktorice posto ja nisam iz Nisa i zaista nemogu da se raspitam.
Pomozite molim vas u panici sam!!
pitanje:HITNO!!!!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Re: pitanje:HITNO!!!!
MOLIM VAS LJUDI MORA BAR NEKO DA ZNA!!!!! 

poslala sam ti pp
Molim te,filter57 napisao:Ja sam u sestoj nedelji trudnoce koju bi nazalost morala da prekinem iz licnih a ne zdravstveih razloga.Preorucena mi je poliklinika Panajotovic u Nisu i Dr.Irina Pesic,interesuje me dali je neko upoznat sa radom te poliklinike i doktorice posto ja nisam iz Nisa i zaista nemogu da se raspitam.
Pomozite molim vas u panici sam!!
shvati moj savjet,dobronamjerno,a ne kao da pokusavam nekome da "solim pamet"!
Ako je ikako,moguce odustani od svoje odluke!Nedaj Boze,da cjeli zivot provedes bez potomstva,jer u 99% slucajeva,ako se prva trudnoca nasilno prekine,nastaju velike komplikacije,naravno za cjeli zivot.Razna oboljenja genitalnih organa,i najgore od svega ,da nikad vise ne uspije da ostanes u drugom stanju!Uzela sam sebi za pravo da ti ovo napise,jer imam dvoje djece,koji su moj zivot i najvece bogastvo!Dok gledam ljude iz svoje okoline,koliko su nesretni i pate zbog greske iz mladosti,da ih sredina ne bi osudjivala zbog trudnoce i poroda u bracnoj zajednici,prije 9 mjeseci braka!I sad se gorko kaju i zivot im je prazan!Ne bih zeljela da tako nesto porodjes!Oprosti jos jednom ,zbog toga sto sam bila toliko slobodna,da ti drzim predavanje!Zelim ti svako dobro!