Nizak pritisak i 2 puta u mesecu menst.

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
milenkos78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 28, 2009 8:07 am

Nizak pritisak i 2 puta u mesecu menst.

Post od milenkos78 »

Sestra Milenkova: "Imam 37 godina, dobila sam dva puta u mesecu i imam nizak pritisak od 90/60 do 100/60. Dok lezim osecam se dobro, kad ustanem vrti mi se u glavi, stalno su mi hladne noge, osecam se slabo.
Razlog sto se Vama obracam je taj sto mi knjizicu nisu overili u firmi, cekam iz dana u dan, pa u medjuvremenu da vidim mozda je neko imao slicne simptome, pa otprilike da pretpostavim o cemu se radi.
Poprilicno sam uplasena zbog ovoga..."
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Nizak pritisak i 2 puta u mesecu menst.

Post od tamaraft »

Dok ne odete lekaru jednostavno nadoknadjujte technost, supa iz kesice, voda, ali ne i diuretski chajevi i kafe...

Kod lekara opishite sve simptome, ali se verovatno radi o hodmonalnom disbalansu, ne b ibilo loshe da uradite sve osnovne krvne pretrage ali i hormone shtitne zlezde, kompletan ginekoloshki pregled i briseve!

I naravno kad ustajete ustajte polako, otvorenih ochiju, pokreti glave neka svi budu sa otvorenim ocima!

Da li imate problema sa vratnim delom kichme?
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
milenkos78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 28, 2009 8:07 am

Re: Nizak pritisak i 2 puta u mesecu menst.

Post od milenkos78 »

Sto se tice kicme, skoliozu i kifozu (leceno i dok se moglo leciti, leceno je) imam od 8. godine i imam male bolove u vratnom delu prsljenova.
Odgovori