Zdravo svima!Slucajno sam "nabasala"na ovaj forum i svidja mi se jer se ovde moze naci puno odgovora.
Vidim da puno ljudima problema sa stitnom zlezdom pa sam zelela da im pomognem,naravno ako to zele.Naime,porodica moje majke vec generacijama(pradeda,deda...) spravlja lek mesavinom meda i korena neke trave.Lek regulise njenu funkciju tj.bilo da ima pojacanu ili smanjenu funkciju(nisam upucena u medicinske nazive oboljenja) lek je vraca u normalu.
Znam da ce neki biti skepticni i reci kako je sve to "zvaka" za naivne i uzimanje novca ali verujte mi nije tako.Vidjala sam mali milion ljudi sa slicnim ili istim simptomima kao sto je ovde bilo ko od vas naveo.Znam primere gde su ljudi otkazivali operacije jer su se izlecili.Naravno,izlecenje i zavisi od "tezine oboljenja",nekome bude bolje i posle samo jedne doze leka(obicno se koristi 1-3).
Ko bude zeleo da se informise ,uveri ili proba mogu mu putem pp. dati kontakt telefon ili informacije.
Stitna(tiroidna)zlezda-narodni lek
Re: Stitna(tiroidna)zlezda-narodni lek
bony napisao:Zdravo svima!Slucajno sam "nabasala"na ovaj forum i svidja mi se jer se ovde moze naci puno odgovora.
Vidim da puno ljudima problema sa stitnom zlezdom pa sam zelela da im pomognem,naravno ako to zele.Naime,porodica moje majke vec generacijama(pradeda,deda...) spravlja lek mesavinom meda i korena neke trave.Lek regulise njenu funkciju tj.bilo da ima pojacanu ili smanjenu funkciju(nisam upucena u medicinske nazive oboljenja) lek je vraca u normalu.
Znam da ce neki biti skepticni i reci kako je sve to "zvaka" za naivne i uzimanje novca ali verujte mi nije tako.Vidjala sam mali milion ljudi sa slicnim ili istim simptomima kao sto je ovde bilo ko od vas naveo.Znam primere gde su ljudi otkazivali operacije jer su se izlecili.Naravno,izlecenje i zavisi od "tezine oboljenja",nekome bude bolje i posle samo jedne doze leka(obicno se koristi 1-3).
Ko bude zeleo da se informise ,uveri ili proba mogu mu putem pp. dati kontakt telefon ili informacije.
Samo da" podignem" temu.
Postovana, ja imam problema sa stitastom zlezdom.Uradjen je UZ koji glasi:
Oba reznja stitaste zlezde su ostrih kontura pravilnog oblika, velicine. U levom reznju vidi se nodus velicine 10x7 mm nehomogene ehostrukture.
Istmus nije prosiren, homogene je ehostrukture.
Nalaz hormona:
FT3 4,7 /ref.vrednosti 2,6-5.7 /
TSH 5,33 /ref.vrednosti 0,35-4,94 /
T4 80 / ref.vrednosti 60-160 /
T3 nije ni trazen
Molim da mi pomognete i date objasnjenje mog nalaza!
Oba reznja stitaste zlezde su ostrih kontura pravilnog oblika, velicine. U levom reznju vidi se nodus velicine 10x7 mm nehomogene ehostrukture.
Nalaz hormona:
T3 nije ni trazen
Postovana, ja imam problema sa stitastom zlezdom.Uradjen je UZ koji glasi:
Nalaz hormona:
T3 nije ni trazen
PTH hormon uvecan 80,7 /ref.vrednosti 15-65/
Nalaz hormona:
T3 nije ni trazen
PTH hormon uvecan 80,7 /ref.vrednosti 15-65/
Postovana, ne mogu da verujem da mi ne zelite odgovoriti.Pomoc mi je potrebna!Sta to bolestan covek treba da uradi da biste mu pritekli u pomoc!
Izvinjavam se nekima ali retko "svratim "na ovaj sajt,i kada svratim proveravam samo p.p.tako da ako vas nesto interesuj pisite na p.p.jer ne zalazim dalje u sajt i teme.POOZ.