Dragi moj doktore,
nisam bila kod neurologa nego kod lekara opste prakse.Nije hteo da me posalje kod specijaliste.
Sto se tice zdravstva ovde je uzas,ja sam rekla da ne bi ni metlu dobili kod nas u nasoj zemlji da dodu sa njihovim 'ZNANJEM"!
Kada cujem kako se nasi zale na lekare bude mi krivo jer da su ovde onda bi sigurno imali razloga.
Ja sam uzasno razocarana u lekare ovde,ne samo uzasno nego dozivila sam i dozivljavam tesko razocarenje.
Stalno moram dosadivati doktoru Ivici kako bi me poducio i dao savete.Trenutno se borim da dodem do specijaliste jer se ne osecam dobro,nalazi mi ne valjaju,neki su digli ruke i nece da mi pomognu,a neki nemaju pojma
Uzas!!!!!!Uzas!!!!!!!!Uzas!!!!!!!!!
Inace pitali ste me za zube:
nemam niti jedan zub gore,povadila sam sa nekupih 30 godina jos kod nas jer sam ionako imala samo 5 zuba,sve sam izgubila jako rano.
Dole imam jedan umnjak sa leve strane,pa praznina do ocnjaka(valjda se tako zove onaj spicasti zub),pa onda zaredom 7 zuba pa praznina,znaci nemam ocnjaka sa desne strane dole.
Nemam umjetne zube dole,znaci jedem kao zec na prednje zube
Oprostite imam samo 9 zuba,ne 8-am.
Vidi mi se i kada stavim gornje zube da su mi usta krviva ali ne puno,ali bez zuba je uzasno.
Inace spavam bez zuba jer su poceli da mi spadaju,i da moze nebce da dise.To sam pocela raditi od prije par meseci.
Jedan lekar opste prakse mi je reako imam Bell Palsy,a drugi da nemam.
Ja imam osecaja na obrazu,samo znate kako izgledam bez zuba upalog ubraza....i to samo sa desne strane.
Imala sam udes autom u 6 mesecu i udatila sam obraz ali se ne secam sa koje strane.
To sam primetila mesec dana posle udesa.
Ne znam da li je udes u pitanju ili nest drugo?
Nisam se toliko jako udarila,nisam ni krvarila,samo je malo bio ubraz crven.
Ogromno hvala na Vasem plemenitom vremenu da mi pomognete!