Upomoc

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
mircheee
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 12, 2010 8:08 pm

Upomoc

Post od mircheee »

pre dve godine je moj doktor konstatovao Trichomonas Vaginalis,uzimala sam terapiju i sve je bilo normalno do pre 6 meseci...Tada su poceli da se pojavljuju slicni simptomi...skoro svake druge nedelje..(pojacani sekret neprijatnog mirisa,svrab...a od skoro me boli stomak u predelu jajnika),sta da radim?Da li je moguce da ostanem sterilna..?doktor mi je prepisao istu terapiju kao prosli put...ali nista se nije desilo...Tako da vise nisam isla kod njega mircheee

Pridružio se: Ned Sep 12, 2010 6:14 pm
mircheee
Novi član
Novi član

Re: Upomoc

Post od mircheee »

Zaboravila sam da spomenem da nisam radila nikakve analize,doktor je to zakljucio na osnovu simptoma i pregleda,inace rekao mi je i to da imam nesto na jajovodu ili materici nisam sigurna gde,to se pokazelo kao netacno posle ultrazvuka(a kako me je samo prepao),Inace imam 20 godina i stalnog seksualnog partnera 4 godine...(udala sam se pre par meseci)Izlecenje je bilo trenutno...evo upravo sada se infekcija ponovo vretila...vraca se svakog meseca...uzas
Anjanjanja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 13, 2010 9:33 pm

Post od Anjanjanja »

E te doktore sto na oko daju dijagnozu najvise volim, zato sve i visimo po internetu i raznoraznim forumima umesto da nam oni sve objasne i posalju na analize. Ako ti nije bolje od terapije onda je pogresna ili dijagnoza ili terapija, u svakom slucaju nije kako treba. Promeni doktora, ili idi i sama trazi da ti se uradi bris!
dannina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dannina »

Vi treba da uradite cervikalni i vaginalni bris, pa ce se pokazati sta je. Ako se ispostavi opet Trichomonas terapiju treba da uzimate i vi(lokalno i oralno), a i vas partner obavezno(samo oralno), jer muskarci ne moraju da imaju simptome, a prenose infekciju.
mircheee
Novi član
Novi član

Post od mircheee »

ako to nije protiv pravila foruma,da li neko moze da mi preporuci nekog ddobrog privatnog giekologa u Beogradu,a da nije preterano skup
Odgovori