Novi zubi
Novi zubi
Mene zanima da li mogu da se urade novi zubi? Da imam blistavo beli osmeh i prave zube i to i koliko to kosta kod privatnika... imam jako lose i krive zube a planiram da radim nove pa sad samo da pitam kako to ide sta itd itd... inace devojka mi zavrsava sad medicinu zubotehnichar... ali ne zna nesto mnogo :S kaze mi da se valjda struzu zubi i samo stavlja neka nova navlaka... :S
Ako se lozite da budete kul, onda sam sigurno vas idol.
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
- Kontakt:
Re: Novi zubi
tesko da vam ikako mozemo pomoci bez pregleda,najbolje bi bilo da se obratite stomatologu i on ce vam reci da li i sta moze...
ima vise nacicna na koje moze da se dobije savrsen osmeh...krunice,implatanti,mogu da se rade mostovi(ako neki zub nedostaje)itd itd itd....
nznm kako je kod ostalih stomatologa,al kod mog stomatologa keramicka krunica kosta 60e po zubu...izbeljivanje je 150e.
ima vise nacicna na koje moze da se dobije savrsen osmeh...krunice,implatanti,mogu da se rade mostovi(ako neki zub nedostaje)itd itd itd....
nznm kako je kod ostalih stomatologa,al kod mog stomatologa keramicka krunica kosta 60e po zubu...izbeljivanje je 150e.
Pa da i devojka mi rece da moram ici na pregled prvo... Hvala na pomoci u svakom slucaju... pozdrav
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Kontakt:
nema na cemu,drugi put
A recite mi jos nesto molim vas, da li svaka vrsta "sredjivanja" zuba, boli mnogo? Tako sam nesto cuo, ali sam zaboravio da pitam devojku...
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Kontakt:
ja ne znam,jos uvek nisam to radila,stomatolog mi je objasnjavao da je to bezbolno,mada imate tu i lokalnu anesteziju.
raspitacu se kod svog doktra pa cu vam javiti cim saznam
raspitacu se kod svog doktra pa cu vam javiti cim saznam
E ako nije problem i cimanje, hvala vam puno, sta da kazem :$ ...
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Kontakt:
nije problem naravno,samo dok nadjem doktora,pa cu se raspitati....
- jelenaa1985
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jul 10, 2009 2:36 pm
ooo kako bih i ja to htela da uradim...i mene to sve zanima, a doktor Milan ce da ti da najprecizniji odgovor...
Ma to je skupo, a ja sad dobijam neke vece pare pa bih uradio, ipak zdravlje na prvom mestu
nadamo se da ce se javiti neko jos ...

- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Skupo je, muchno trpeti dok se rade zubi, ne moze se uraditi sve za dva dana, a sve ostalo morate sa svojim stomatologom da vidite! Isto tako cene zavise od stomatologa, koliko dugo i kako ce vam raditi zavise od njegove procene i iskustva!
Rekla kazala preko foruma moze samo da vas zbuni, a kada stomatolog pregleda zube, vidi u kakvom su stanju i shta treba raditi onda je lakshe doci do pravih odgovora!
Rekla kazala preko foruma moze samo da vas zbuni, a kada stomatolog pregleda zube, vidi u kakvom su stanju i shta treba raditi onda je lakshe doci do pravih odgovora!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.