HIV

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
zuMM
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 01, 2009 12:55 am

HIV

Post od zuMM »

da li je tacno da muskarci "teze" dobijaju HIV?
ovo je moj problem.imao sam odnos sa prostitutkom u Amsterdamu ali sa kondomom.da li postoji sansa da sam se zarazio?
mada ja cisto sumnjam jer oni su u Holandiji to legalizovali.i da samo 7% posto prostitutki ima HIV ali to su uglavnom "pederi" i trandze"
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: HIV

Post od majja »

zuMM napisao:da li je tacno da muskarci "teze" dobijaju HIV?
ovo je moj problem.imao sam odnos sa prostitutkom u Amsterdamu ali sa kondomom.da li postoji sansa da sam se zarazio?
mada ja cisto sumnjam jer oni su u Holandiji to legalizovali.i da samo 7% posto prostitutki ima HIV ali to su uglavnom "pederi" i trandze"
Ona može da se terstira danas, sutra da ima rizičan odnos i bude zaražena a ti u doglednom vremenu (pre njene nove kontrole) da imaš rizičan odnos sa njom. Nema tu garancije.
Jesen stize dunjo moja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Sep 23, 2007 12:20 am

Post od Jesen stize dunjo moja »

Cek, ako je bilo sa kondomom - sve regularno.... cemu strah? Zar ono kondomi ne stite od PPI kakav je HIV ili HBV?
Bye bye little lady
zuMM
Novi član
Novi član

Post od zuMM »

pa stite sto jes jes.mada proslo je par godina od tad ali ja sam nesto u zadnje vreme poceo da brinem neznam ni ja zasto.a da li je moguce da se posle par godina jave simpomi?
Jesen stize dunjo moja
Aktivan član
Aktivan član

:-?

Moguce je i posle 10-ak godina da se jave tek... zato sto je lentivirus koji ima uzasno dug period inkubacije i sporo napreduje....

Ali ako postoji sumnja - i radi zdrave psihe uraditi test i biti nacisto!
Bye bye little lady
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Jesen stize dunjo moja napisao:Cek, ako je bilo sa kondomom - sve regularno.... cemu strah? Zar ono kondomi ne stite od PPI kakav je HIV ili HBV?
Ne postoji 100% zaštita od trudnoće, HIV-a i polno prenosivih bolesti!! To piše na svakoj kutiji kondoma.
zuMM
Novi član
Novi član

Post od zuMM »

ma znam da nista nije 100% sigurno,
ali znam da sam se zajebao ali sta sad.
a i da imam hiv isti mi je qrac.
ali realno veoma su male sanse da imam hiv
Jesen stize dunjo moja
Aktivan član
Aktivan član

majja napisao:
Jesen stize dunjo moja napisao:Cek, ako je bilo sa kondomom - sve regularno.... cemu strah? Zar ono kondomi ne stite od PPI kakav je HIV ili HBV?
Ne postoji 100% zaštita od trudnoće, HIV-a i polno prenosivih bolesti!! To piše na svakoj kutiji kondoma.
Tacno tako cak pise negde 85% je protiv HIV-a.
Ali ipak i to je nesto nego nista, zar ne....
Bye bye little lady
shumadinac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 09, 2010 4:01 pm

Re:

Post od shumadinac »

zuMM napisao:pa stite sto jes jes.mada proslo je par godina od tad ali ja sam nesto u zadnje vreme poceo da brinem neznam ni ja zasto.a da li je moguce da se posle par godina jave simpomi?

Meni nije jasno zasto ljudi uopste em bacaju pare, em rizikuju sa prostitutkama i sebi stvaraju glavobolje... Ludje mi je kad to rade bez zastite :evil:
Odgovori