da li je tacno da muskarci "teze" dobijaju HIV?
ovo je moj problem.imao sam odnos sa prostitutkom u Amsterdamu ali sa kondomom.da li postoji sansa da sam se zarazio?
mada ja cisto sumnjam jer oni su u Holandiji to legalizovali.i da samo 7% posto prostitutki ima HIV ali to su uglavnom "pederi" i trandze"
HIV
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: HIV
Ona može da se terstira danas, sutra da ima rizičan odnos i bude zaražena a ti u doglednom vremenu (pre njene nove kontrole) da imaš rizičan odnos sa njom. Nema tu garancije.zuMM napisao:da li je tacno da muskarci "teze" dobijaju HIV?
ovo je moj problem.imao sam odnos sa prostitutkom u Amsterdamu ali sa kondomom.da li postoji sansa da sam se zarazio?
mada ja cisto sumnjam jer oni su u Holandiji to legalizovali.i da samo 7% posto prostitutki ima HIV ali to su uglavnom "pederi" i trandze"
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Sep 23, 2007 12:20 am
-
- Aktivan član
-
- Aktivan član
Tacno tako cak pise negde 85% je protiv HIV-a.majja napisao:Ne postoji 100% zaštita od trudnoće, HIV-a i polno prenosivih bolesti!! To piše na svakoj kutiji kondoma.Jesen stize dunjo moja napisao:Cek, ako je bilo sa kondomom - sve regularno.... cemu strah? Zar ono kondomi ne stite od PPI kakav je HIV ili HBV?
Ali ipak i to je nesto nego nista, zar ne....
Bye bye little lady
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Sep 09, 2010 4:01 pm
Re:
zuMM napisao:pa stite sto jes jes.mada proslo je par godina od tad ali ja sam nesto u zadnje vreme poceo da brinem neznam ni ja zasto.a da li je moguce da se posle par godina jave simpomi?
Meni nije jasno zasto ljudi uopste em bacaju pare, em rizikuju sa prostitutkama i sebi stvaraju glavobolje... Ludje mi je kad to rade bez zastite