Plodni dani i trudnoca?

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
visnjahot
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jun 17, 2010 11:40 pm

Plodni dani i trudnoca?

Post od visnjahot »

Da li je skoro sigurno da mogu ostati trudna ako je decko svrsio u mene a bila sam u plodnim danima,tj pocetak plodnih dana?ili ipak postoji verovatnoca da nisam iako sam bila u plodnim danima?tek sutraje 10 dana od tog odnosa pa cu uraditi test ali interesuje me da li ipak postoji sansa da nisam iako sam bil u plodnim danima
Korisnikov avatar
jelenaa1985
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jul 10, 2009 2:36 pm

Re: Plodni dani i trudnoca?

Post od jelenaa1985 »

postoji sansa i da jeste i da niste trudni...izgooglajte malo o svemu, a podosta imate i ovde na forumu :D
visnjahot
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jun 17, 2010 11:40 pm

Post od visnjahot »

ja se izvinjavam ako ponavljam temu nisam uspela da nadjem ovako nesto..hvala puno na odgovoru
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Postoji shansa da zatrudite u bilo kom danu tokom meseca ako niste sigurni kada je ovulacija tj plodni dani! :)

Ako ste pak svoje telo doveli u ravnotezi i mozete da osetite plodne dane tj proces ovulacije kao shto mnoge zene mogu sa osete i primete onda ne bi bilo loshe da pochnete da vodite dnevnik plodnih dana, pa makar u kalendaru u mobilnom telefonu, poshto je to inache neshto shto svaka zena treba da radi. Tj ne mora ali nit' boli nit' traje sto godina a puno znachi da pratite redovno cikluse jer je to jedan vid paznje o sebi i zvom zdravlju!

I potrudite se da pogledate malo druge teme pre postavljanaj pitanja i otvaranja novih tema, imamo u ovom podforumu bas temu o trudnoci, o svemu shto je vezano za brige o eventualoj trudnoci. A u fiziologiji seksualno godnosa tekstove o menstrualnom ciklusu pa ih prochitajte. Mlada ste zenska osoba koja mora malo vishe da zna o sebi i nachinu na koji organizam mlade zene funkcionishe ako ste vec seksualno aktivni!

Prvo edukacija i pamet u glavu pa je onda i uzovanje u seksu lepshe :) a i nema briga i glavobolja posle :)
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori