Devojka i ja imamo redovan sex i uvek koristimo kondom. Desilo nam se bilo oko 10 Jula da je kondom spao posle ejakulacije i nisam bio siguran dal sam usao tako bez kondoma pa je popila za svaki slucaj tabletu za dan posle. Posle je dobila i sve je bilo ok. Od tada vise puta u toku odnosa proveravamo kondom i nikad nije ni spao ni pukao. Trebala je da dobije 17. Avgusta, ali ona jos uvek nije dobila. Uradila je test i i bio je negativan a znamo oboje da smo pazili pa smo mogucnost da je u drugom stanju otpisali. Ovih dana s vremena na vreme ima bronast sekret i jednom je dok je piskila izaslo nesto crvenkasto. Zanima me dali i dalje ima mogucnosti da je trudna i sta bi moglo da bude?
Unapred zahvalan...
Pitanje
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Re: Pitanje
Pardon: braonkast sekret...
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Sve je posledica pilule koju je popila.
Opsutite se i ako bude kasnilo josh desetak dana neka ode an pregled kod ginekologa!
Opsutite se i ako bude kasnilo josh desetak dana neka ode an pregled kod ginekologa!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Hvala na odgovoru. Zanima me dali moze da bude to neka cista?
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pa hipotetichki moze biti i trenutni hormonalni disbalans i stres i cista i tumor i svasta nesto ali nema svrhe paranoisati i razmishljati o nechemu u shta se ne razumete, vec se obratite lekaru!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
slazem se sa tamarom-pravac ko doce
E mojoj curi kasni vec 5 dana ali pre 2 meseca je imala kiretazu, a imali smo odnose, uz to sad nikako ne bi smela da bude trudna iz milion razloga, a ona kaze da zenama koje su se prodile treba da bude tacno u dan i kaze da je imala tegobe juce i danas su je bolela ledja a sad nista...
I jos preko toga stomak joj je malo porasto kao da treba da dobije...dr Pelle napisao:E mojoj curi kasni vec 5 dana ali pre 2 meseca je imala kiretazu, a imali smo odnose, uz to sad nikako ne bi smela da bude trudna iz milion razloga, a ona kaze da zenama koje su se prodile treba da bude tacno u dan i kaze da je imala tegobe juce i danas su je bolela ledja a sad nista...