Potreban mi je savet,sta da radim.
Pijem Tiastat 2 god,na pocetku rezultati su mi bili tsh 0.004,t3 malo ispod granice i t4 u normalnim granicama.
Posle 2 godine sad su mi tsh-1,3;t3 i t4 normalni.
Lekove sam redovno pio,al sam jedan period od 2 meseca naglo prestao(zbog obaveza sam odlagao da odem do apoteke po lek),izvadio sam krv pre nego sto sam poceo ponovo piti,rezultat mi je bio bolji od prethodnog(svaka dva meseca sam vadio krv).
Ja se dobro osecam,zanima me koliko je to opasno da se ne pije lek 2 meseca.
Lekar mi je rekao da bi trebao ici na operaciju jer mu je usporen oprovak.Meni su rezultati svaki put poboljsani samo sto to ide sporo,pa sad ne znam sta da radim.
Nemam čvoriće na stitnoj zlezdi.
Treba mi savet ,hvala unapred
Hipertireoza(2 god terapije) potreban savet
Re: Hipertireoza(2 god terapije) potreban savet
Ja se lecim preko 2 godine, predlagan mi je radioaktivni jod, nisam pristala, TSH mi jos uvek varira, ali mislim da ce se i to srediti, idem na Zlatibor sledeceg meseca pa cu videti posle toga kakvi ce mi biti rezultati. A mislim da bi trebao da trazis jos neko misljenje, i NE preskaci terapiju.
Zdravo svima,
Ja poznajem mladu zenu koja vise nema problema sa hiper-tireozom. Izbegla je vec zakazanu operaciju koriscenjem proizvoda od biljaka i vec je nekoliko godina potpuno zdrav covek. Posto sam nov clan ne znam je li dozvoljeno reklamirati brendove, pa ako vas zanima o cemu se radi ostavite mejl.
Pozdrav
Ja poznajem mladu zenu koja vise nema problema sa hiper-tireozom. Izbegla je vec zakazanu operaciju koriscenjem proizvoda od biljaka i vec je nekoliko godina potpuno zdrav covek. Posto sam nov clan ne znam je li dozvoljeno reklamirati brendove, pa ako vas zanima o cemu se radi ostavite mejl.
Pozdrav
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Avg 28, 2010 3:09 pm
Ja sam bolesna vec 5 godina od hipertireoze, pijem PTU i propranolol od porodjaja a pila sam i Tiastat jedno vreme, pa su mi ukinuli lek na 6 meseci da vide sta se dalje desava, ali meni je uvek TSH ispod normale bez obzira na vrstu ili dozu leka pa se sada prica o operaciji cele stitne zlezde. Mislim da nije strasno ako nisi pio 2 meseca lek pogotovu ako su ti rezultati dobri. Probaj umesto lekova da promenis malo ishranu, mozda ti vise nece ni trebati lekovi.
Draga Snezana,
Probajte pre operacije da koristite biljne proizvode. Posle operacije cete trajno biti na lekovima i hormonima, a ako sada pokusate sa biljkama mozda dobijete iznenadjujuce dobre rezultate. Ja sam uvek za alternativu jer se nebrojeno puta pokazala kao prava stvar, a lekovi i operacije su uvek tu kao poslednje resenje. Treba da se borite za sebe na najbolji moguci nacin.
Pozdrav
Probajte pre operacije da koristite biljne proizvode. Posle operacije cete trajno biti na lekovima i hormonima, a ako sada pokusate sa biljkama mozda dobijete iznenadjujuce dobre rezultate. Ja sam uvek za alternativu jer se nebrojeno puta pokazala kao prava stvar, a lekovi i operacije su uvek tu kao poslednje resenje. Treba da se borite za sebe na najbolji moguci nacin.
Pozdrav
1 dinar ulozen u preventivu zdravlja odraslog coveka stedi 64 dinara;
1 dinar ulozen u preventivu zdravlja deteta stedi 200 dinara.
1 dinar ulozen u preventivu zdravlja deteta stedi 200 dinara.
Dragana, poslala sam Vam mail na pp.