Koji su tipicni simptomi pojacane fumkcije stitne zlezde a da su karakteristicni9 samo za tu bolest.?
Obzirom da se neki simptomi ove bolesti mogu javiti i pri drugim poremecajima koji se zasnivaju na psihickoj bazi dakle odsustva nekog prganskog poremecaja.
Mene zanima tipicni simptom hipertirioze. Mislim simptomi koji su svojstveni samo toj bolesti.
Citao sam net i neke si mtome koje ja imam javljaju se i pri hipertiriozi.
NAkon snimanaja analiza i sl, Doktori tvrde da sam zdrav a ja se osecam bolesno.
KAo da imam 100god.
NIsta me ne bol,i ali jednostavnio iamam neki neugodan osecaj nekako skroz cudno.
Pojacana Funkcija stitne zlezde?
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Avg 28, 2010 3:09 pm
Re: Pojacana Funkcija stitne zlezde?
Karakteristika hipertireoze je lupanje srca, kao da hoce da iskoci i to narocito kada se smiris. Meni se to javljalo pred spavanje ali ne cesto i ne traje dugo. Posle ovog, tu je drhtanje ruku iz cista mira a to mi se uglavnom javljalo ujutro ali i to kratko traje. Pored toga u toku dana te odjednom oblije topli talas tj. bude ti odjednom vrucina sto isto tako kratko traje. Ovo je ono sto je samo za hipertireozu karakteristicno. Osim ovih simptoma, prisutna je i nervoza, razdrazljivost, a ja sam i u nekim vremenskim razmacima cas hiperaktivna, cam sam preumorna. Bolest sam otkrila tek kada mi se oko ovecalo za oko 2 mm sto mi je smetalo.