za doktoricu Vukotic

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
posljednji cas
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 18, 2006 5:05 pm

za doktoricu Vukotic

Post od posljednji cas »

Molim Vas da mi pomognete, imam dugogodisnju vezu, a ona je na gasenju. Imam zakrivljenje penisa na dole i jos kad je u erekciji vuce na dole. Djevojka se zali da je na ulazu u vaginu boli kad imamo odnos, interesuje me koliko je operacija komplikovana, gdje se moze uraditi, koliki je postoperativni period. U svom gradu sam razgovarao sa urologom i on kaze da je sve u redu, ali stanje je isto i nista se nepopravlja. Takodje, on kaze da bi mu to bila prva operacija te vrste i da to cak u svom gradu ne bih ni mogao uraditi.

Molim za sto hitniji odgovor,
Korisnikov avatar
zabrinuta75
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 07, 2005 1:18 am

Cini mi se da dr Vinka vise ne odgovara na postove

Post od zabrinuta75 »

Izvini sto se mesam. Zelim samo da kazem da mi se cini da doktorka Vinka vec duze vreme ne odgovara na postove na ovom forumu.

Mozda ti odgovore Filip ili Vragolasta Amfibija, koji su, cini mi se, lekari po struci.

U svakom slucaju, SRECNO!!!
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

ne znam sta mislis pod tim :zakrivljenje.
ako je u pitanju kratka ona zilica koja spaja kozu sa glavicem ,pronadji ovde po ovim temema,ima na puno mesta.nesto o Kratkom frenulumu (Frenulum breve).
ALi !!! sve jedno...ma koliko da je zakrivljen,ne bi trebalo da je boli !
znaci,,nije do tebe i zbog te krivine !
Takodje,ako tezis da vezu u raspadu spasis na taj nacin sto ces promeniti oblik svog polnog organa....da ne zavrsavam uopste ovu recenicu...razmisli jos jednom o svemu.
stefan_rolex
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 20, 2006 11:12 am

Post od stefan_rolex »

Vragolasta Amfibija napisao:ne znam sta mislis pod tim :zakrivljenje.
ako je u pitanju kratka ona zilica koja spaja kozu sa glavicem
Al sam se dobro nasmejao! :D

Ma kakva zilica bre! :evil: Pisete ovde u forumu urologije a ne znate sta je curvatura penis! Katastrofa!
Filip
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 11:31 pm

Post od Filip »

Da, baš je trebala na latinskom da napiše. Govori latinski da te ceo svet razume. Inače, sigurno ona bolje od tebe zna šta je curvatura penis. Ako nemaš nameru da napišeš nešto smisleno, bolje ništa nemoj ni da pišeš. Stavi u profil svoje cenjeno zanimanje, pa da vidimo koliko ta istina, u stvari, peče (negde si napiao:"Neću vam biti omiljen jer istina peče"). Inače, od sada pa nadalje, ja ću u potpunosti da ignorišem sve tvoje poruke, kao da ih nema.
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
stefan_rolex
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 20, 2006 11:12 am

Post od stefan_rolex »

Eh momce,kao sto sam napisao,mogu da napisem i da sam akademik medicinskih nauka! Pa zar to sto cu napisati u profilu treba smatrati aksiomom! Izgleda da treba!

Pazite se sta pisete pa ces videti moju strucnost!

Doticna i ne zna o cemu je deckom mislio i zato stoji moja kritika!

Ma kako ti znas da ona zna bolje od mene??? :D :D :D

Hajde,molim te,samo pokusaj jos da me ubedis kako je govorila o curvaturi? :lol:

Tako se ovde postupa na forumu! Lupi nesto pa ako prodje nek prodje!

Pa niste imali nekog ko bi mogao sve ovo da kontrolise pa mislite da mozete da radite sta god hocete!

JA OVO I NE PISEM DA BISTE VI "STRUCNJACI" OVO VIDELI NEGO ONI KOJIMA ZAISTA POMOC TREBA I KOJI GUBE DRAGOCENO VREME NA FORUMU NA KOME MOZE I DRUSTVO SHIZOFRENIH DA SE NAKACI I DA ODGOVARA!!! :wink:
Necu vam biti omiljen jer istina ume uzasno da pece!
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator

I sta ces ga ti pametno posavetovati?
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator

stefan_rolex napisao:
Doticna i ne zna o cemu je deckom mislio i zato stoji moja kritika!
Naravno da ne zna kad ni je videla.Ali posto si ti rentgenski video kroz ovaj post njegov polni organ,molim da nama laicima mozes da objasnis kako to izgleda TACNO... :lol: :lol:
Filip
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 11:31 pm

Post od Filip »

Zakrivljenje može da bude uglavnom iz 3 razloga
1. Frenulum breve
2. Urođeno je tako - vidi ovaj link http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=3510
3. Pejronijeva bolest http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=4230

Jedina mogućnost da se ispravi (ako je to uopšte potrebno jer uglavnom nije, ali ti nisi dao neki opširniji opis) je operacija, e sad kakva, to mora da ti kaže tvoj urolog.
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
Odgovori