streptokoka pneumonia u ejakulatu
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
streptokoka pneumonia u ejakulatu
U ejakulatu mi je pronadjena streptokokoka pneumonia u malom broju, kao i u urinu. Buduci da je uradjen antibiogram zapoceo sam lecenje Panklavom. Da li sam pogresio? Da li je ova bakterija opasna, da li utice na plodnost? Zena i ja zelimo dete pa me zanima da li mozemo da se posvetimo tom pitanju pre nego sto se izlecim?
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: streptokoka pneumonia u ejakulatu
Pre nego ti spermokultura bude sterilna ne biste trebali da imate odnose bez kondoma jer ces bakteriju preneti zeni. Ako vec nisi. A da bi to znao, mora i ona da uradi briseve.
Dakle, dok se ne izlecis, nista od bebe.
Ovo je banalna infekcija, dobro je sto si poceo sa Panklavom ako je ona S (senzitivna, tj osetljiva) na njega, i ne bi trebalo da ima uticaja na plodnost. Kad zavrsis teraipiju Panklavom, sacekaj jedno 5-6 dana pa uradi spermokulturu ponovo da vidis da li si se izlecio. Ako jesi, navali
Dakle, dok se ne izlecis, nista od bebe.
Ovo je banalna infekcija, dobro je sto si poceo sa Panklavom ako je ona S (senzitivna, tj osetljiva) na njega, i ne bi trebalo da ima uticaja na plodnost. Kad zavrsis teraipiju Panklavom, sacekaj jedno 5-6 dana pa uradi spermokulturu ponovo da vidis da li si se izlecio. Ako jesi, navali

Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.