Svasta nesto u vezi trudnoce

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

bblue
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 23, 2006 5:13 pm

Post od bblue »

cicamaca napisao:U 16 nedelji sam trudnoce, a nisam se ugojila ni kologram. :(
Ne znam da li je to dobro za bebu?

Imam samo 50 kg na visinu od 166.
Uvek sam bila sitne gradje, to jest mrsavica.

Takodje, bebu jos nijednom nisam osetila...kad to pocinje?

Molim nekog za odgovor.
u devetnaestoj nedelji sam i ugojila sam se dve kile do sad,cak sam malo jela i na silu posto mi se apetit smanjio, isto sam se bila uplasila posto ne osetim bebu ali na ultrazvuku je sve ok, doktorica mi je rekla da je kilaza ok i da se opustim i ponasam onako kako zelim i osecam...inace moja mama se sa mnom ugojila ukupno 6 kg u trudnoci i nije me osetila, bila sam mirna beba a i sad sam prilicno tiha, mozda to ukazuje na buduci temperament :wink:
gloriamum
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 20, 2007 10:39 pm

Post od gloriamum »

Slicne sam gradje kao i ti.Mogu ti reci da mi se stomak nije ni primecivao do sestog meseca.U prvoj trudnoci,pokreti bebe treba da se osete tek u dvadesetoj nedelji,tako da nemoj da brines.Ima vremena za gojenje.I meni se cinilo kako mi stomak slabo raste,ali bitno je da beba dobro napreduje,sto ces videti na kontrolama,a sve ostalo je subjektivni utisak.Pa vecina zena se brine da ne budu tenkovi,a ti obrnuto.Bolje je ako se jos ne gojis,zato sto se beba do sad samo formirala,a tek sad pocinje da raste.Nista ne brini i uzivaj!
darkom03
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 03, 2008 8:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Svasta nesto u vezi trudnoce

Post od darkom03 »

Zmolio bih nekoga da mi kaze kakve mogu biti posledice farbanja i satiranja u trudnoci, posto sam naisao na oprecna misljenja? Ako je stetno, do koje nedelje i zasto? Unapred zahvalan!
Odgovori