kako nadpknaditi nedostatak testosterona

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
jaiks79
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 14, 2009 10:39 pm

kako nadpknaditi nedostatak testosterona

Post od jaiks79 »

Zbog stvari koje su mi se desile u detnjstvu lucim manje testosterona nego sto bi trebalo i isto vremene mislim da lucim i malo estrogena. dali ima leka ovome
AcaFaca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 12, 2010 12:19 pm

Re: kako nadpknaditi nedostatak testosterona

Post od AcaFaca »

Probaj TRIBULUS... To ti je sportski suplement, koji na prirodan način povećava nivo testosterona (do svojih granica,naravno). Bezopasan je, a pravi se od ekstrakta biljke tribulus ( ili ''zubačica''). Imaš ih u sportskim prodavnicama suplementacije i koštaju od 1400 do 2000 din. Jedno pakovanje bi trebalo da ti traje oko mesec dana, u zavisnosti od broja tableta ili kapsula. Naravno, imaju one od 100mg do 1500mg. Preporučujem ti Tribulus Maximus, od 1500 mg. Za sve što te zanima pitaj prodavca,oni BI TREBALO da su iskusni, ja sam popio 5-6 kutija i ok je, mada su meni nivoi testosterona normalni,uzimao sam iz drugog razloga... Ali osetićeš poboljšanje, mislim, u seksualnom smislu, želja, libido i tako to... :lol: :wink:
Posle nekog vremena bi mogao da uradiš testove i vidiš da li zaista pomaže... Inače, to koriste sportisti,najčešće dizači tegova, a koriste i ljudi posle 35-40 godine, kad već počinje da im opada želja i osećaju se ''starije'' .

Ako ti to ne bude radilo, idi kod doktora, one će te uputiti najverovatnije endokrinologu da radiš analize, pa ti možda prepišu neke terapije kako bi ti se nivo testosterona povećao...
Pozdrav i srećno... 8)
Odgovori