Stvar je u tome da budeš što više opušten dok te bocka, da ti mišići ne budu u grču. I mene je malo boluckalo na stomaku, i pored nosa kad me je bockao za sinuse.
Ali, dr Hajder pušta lepu muziku, pa se lepo opustiš i ne misliš na iglice
ljudi imam problem. za 5 dana oslabio sam 5 kilograma. stalno mi se spava, muka mi je. treba ispite da polazem, a ne mogu da se koncentrisem. samo jedem jaja i ribu po doktorevoj naredbi.
danas mi je toliko muka, da ne mogu da jedem. sta da radim?
Najbolje da pozoves doktora i da ga pitas.
A ne moras samo ribu i jaja da jedes, mozes i meso i pecurke, pa onda sir...sve to nema ugljenih hidrata...
I ako ti je bas lose mozes sok od iscedjene narandze.
Ali ipak pozovi doktora.
Cao svima.
Krenula sam kod Dr.Hajdera u utorak, tj.03.aprila. Za sada je super. Prezivela sam one prve dane sa ribom, sada ce valjda biti lakse.
Drzite mi palceve.
Srecan Uskrs !!!
Cao svima! Evo ja prosto nisam mogla a da se ne registrujem kada sam videla da pominjete mog dobrog komsiju Hajdera!
Kao dobar komsija ( kuca iza njega) cesto me je primao na akupunkturu iako se nisam uvek pridrzavala njegovih instrukcija.
Pa evo da i ja kao iskusan konzument akupunkture dam glas,
Par puta sam bila na tretmanika i uvek sam mrsavila. Rezultati su brzo vidljivi, ali meni je problem sto sam se uvek vracala starom rezinu ishrane pa sam kilograme vracala.
Ipak, preporucujem je svakom,pogotovo ljubiteljima mesa, jer ga mozete jesti koliko god hocete a pritom mrsaviti.
Caka je u tome da ne unosite ugljene hidrate!
Pa ko voli nek izvoli - REZULTATI SU ODLICNI!
Sanja-19 napisao:
Par puta sam bila na tretmanika i uvek sam mrsavila. Rezultati su brzo vidljivi, ali meni je problem sto sam se uvek vracala starom rezinu ishrane pa sam kilograme vracala.
Ipak, preporucujem je svakom,pogotovo ljubiteljima mesa, jer ga mozete jesti koliko god hocete a pritom mrsaviti.
Caka je u tome da ne unosite ugljene hidrate!
Pa ko voli nek izvoli - REZULTATI SU ODLICNI!
Jel se ugljeni hidrati uopste ne konzumiraju kao kod atkins. dijete?
U pocetku se ne konzumiraju. Stvar je u tome sto uopste ne osecate glad. Bar je kod mene tako. Jedem mozda 1-2 puta dnevno i to ne velike kolicine. Super se osecam. Preporucujem da probate!
Posto sam se detaljno informisao o kvalitetima i strucnosti akupunkturista kod nas mogu da kazem da je jedini pravi akupunkturista profesor tradicionalne kineske medicine i akupunkture Prof. Smajo Serhatlic. Ovaj covek ima ordinaciju u blizini hrama svetog save, tacnije kalenic pijace. Osnovna razlika izmedju njega i ostalih akupunkturista(Vesna Micic Vitalis, Dmitar Hajder i oni sto rade na VMA i u Sokobanjskoj) je to sto je ovaj covek proveo u Kini vise od 10 godina i stekao zvanje profesora po kineskim strogim merilima, a ovi koje sam pomenuo su kursisti-tacnije bili su u Kini po mesec,dva, najvise tri. A ja mislim da za tri meseca ne moze da se postane strucnjak iz bilo koje oblasti... A cuo sam da je i sa cenam veoma umeren, a ne kao u Vitalis-u gde su cene extremno visoke...
Pozdrav svima,
ja sam krenula na akupunkturu ali nisam dobila konkretnu dijetu kao vi, vec samo smernice koje svi vec dobro znamo. Vidim da je ova tema od pre koju godinu, ali da li bi neko mogao da mi posalje ili napise kakva je to dijeta kod dr Hajder?
I naravno ako neko jos ima neka iskustva sa ovom metodom kod skidanja kilograma, pisite!