Akupuntura i mrsavljenje
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Akupuntura i mrsavljenje
Zanima me da li je neko probao da akupunturom smrsa i kakvi su rezultati i utisci?
hvala

-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Moram da se nasalim, izvinjavam se, ali ovo je jace od mene...
JA BIH OD AKUPUNKTURE SMRSAVIO SAMO KAD BI MI ZABOLI JEDNO 30 IGALA U JEZIK, I DA IH NE VADE ODATLE JEDNO MESEC DANA
Jos jednom, izvinjavam se.
Debeli lekar - skeptik
JA BIH OD AKUPUNKTURE SMRSAVIO SAMO KAD BI MI ZABOLI JEDNO 30 IGALA U JEZIK, I DA IH NE VADE ODATLE JEDNO MESEC DANA

Jos jednom, izvinjavam se.

Debeli lekar - skeptik
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
zato sam i postavio temu.dr ivica napisao:Moram da se nasalim, izvinjavam se, ali ovo je jace od mene...
JA BIH OD AKUPUNKTURE SMRSAVIO SAMO KAD BI MI ZABOLI JEDNO 30 IGALA U JEZIK, I DA IH NE VADE ODATLE JEDNO MESEC DANA![]()
Jos jednom, izvinjavam se.![]()
Debeli lekar - skeptik

video sam par reklama na tv, kao smrsajte uz pomoc akupunture.
bas me zanima da li je nekome uspelo

- minjab
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Probušiti kašiku ,šetnja ,lagani sport,..........Osim ako nije hormonski poremećaj ,koji se ,naravno mora lečiti .A u svim ostalim slučajevima ,sve ide iz glave,pa i hrana,pa i akupunktura ,ubošćevam iglice na neke tačke,a pola toga je u podsvesti.
Javiće se sigurno oni koji će da me opovrgnu ,ali ja stvarno verujem da je to u pitanju.
(u principu sam neverni Toma
)
Javiće se sigurno oni koji će da me opovrgnu ,ali ja stvarno verujem da je to u pitanju.

-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Meni je "pomoglo" (citaj odmoglo, jer sam i ovako premrsava), ali sam uz akupunkturu presla na zdravu hranu koju sam jela u manjim kolicinama, jer je bas i ne volim i smrsala sam, tako da bih pre rekla da mi je to smanjilo kilograme nego samo bockanje. Ali dobro, ja zbog toga nisam ni isla.
Ja mrsavim i bez akupunkture!!
Za mrsavljenje je vazno kolicinski smanjiti obroke i rezultati su brzo vidljivi. Naravno jesti sto vise barenog voca, povrca i mesa, izbegavati brzu hranu, gazirana pica i cokolade, kao i sve przeno!!
I rezultati ce brzo biti vidljivi!!
Ja mrsavim i bez akupunkture!!

Za mrsavljenje je vazno kolicinski smanjiti obroke i rezultati su brzo vidljivi. Naravno jesti sto vise barenog voca, povrca i mesa, izbegavati brzu hranu, gazirana pica i cokolade, kao i sve przeno!!

I rezultati ce brzo biti vidljivi!!

-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Nov 21, 2005 6:23 pm
- Kontakt:
Ja sam smršala uz pomoć akupunkture 15 kg.
Ali sam u isto vreme bila na dijeti koju mi je lekar odredio, i morala svakog dana da šetam...Znači, ne možeš jesti dok ima gde da trpaš hranu, ideš na bockanje i mršaviš, već je akupunktura pomoćno sredstvo kod mršavljenja. Moj problem je što imam rezistenciju na insulin, i stalno sam jela čokoladice, po 300-400 gr dnevno, i ugojila se. Kad sam krenula na akupunkturu, prestala sam sam sa slatkišima, treči dan sam imala krizu, a posle toga mesecima nisam pojela ništa slatko, jer jednostavno nisam imala potrebu ni želju za tim...
Ali sam u isto vreme bila na dijeti koju mi je lekar odredio, i morala svakog dana da šetam...Znači, ne možeš jesti dok ima gde da trpaš hranu, ideš na bockanje i mršaviš, već je akupunktura pomoćno sredstvo kod mršavljenja. Moj problem je što imam rezistenciju na insulin, i stalno sam jela čokoladice, po 300-400 gr dnevno, i ugojila se. Kad sam krenula na akupunkturu, prestala sam sam sa slatkišima, treči dan sam imala krizu, a posle toga mesecima nisam pojela ništa slatko, jer jednostavno nisam imala potrebu ni želju za tim...
za koje vreme si izgubila 15 kilograma?jacquellineno1 napisao:Ja sam smršala uz pomoć akupunkture 15 kg.
jel to ide po tretmanima?
kako?
-
- Stalni član
- Kontakt:
koja je cena tretmana?jacquellineno1 napisao:Za tri meseca sam smršala 15 kg.
Prvih pet dana sam smršala 5 kg, pošto je organizam izbacio svu vodu...posle to ide sporije...
Na akupunkutruru sam išla 2x10 dana, svaki dan, otprilike u isto vreme...
jel placas po dnevnom tretmanu ili kako?
jesu li ti se vratili kilogrami?
-
- Stalni član
- Kontakt:
Ja sam na akupunkturu išla zbog nekih drugih zdravstvenih problema, a usput sam i skidala kilograme, koji se još nisu vratili, a nadam se da neće...Od poslednjeg tretmana je proslo godinu dana.
Cena je 170 EUR za 10 dana, i to je broj tretmana koji se preporučuje, sve ispod toga nema puno efekta.
Ja sam išla 20 dana na bockanje, i u tom periodu sam bila na dijeti...
Cena je 170 EUR za 10 dana, i to je broj tretmana koji se preporučuje, sve ispod toga nema puno efekta.
Ja sam išla 20 dana na bockanje, i u tom periodu sam bila na dijeti...
-
- Stalni član
- Kontakt:
Na akupunkturu, sto se love tice, bilo gde ,samo u Vitalis ne! Zena dere,ali ima tako dobru reklamu koju ocigledno placaju oni koji se na istu nahvataju... Razlika od 10-20 evra koliko trazi vecina drugih u gradu i njenih 40 je sumanuta u odnosu na to sto i kod nje i kod drugih se bodu iste tacke i nema tu previse mudrosti za ljude koji su stvarno upoznati sa materijom. Ne znam za pomenutog doktora Hajdera ali svi nesto pricaju o nekom doktoru u nekoj od onih ulica kod Hrama Sv.Save, ali i oni koji su bili silno kriju adresu i informacije! Ispada, kao pacijentu ti je potrebna preporuka za njega, izgleda!
Sto se mrsavljenja tice, mislim da moze bockanje da pomogne samo ako se utice na neki centar za glad i ako je zapravo silan osecaj konstantne gladi uzrok necije debljine. Inace, da ce da topi salo, ubrzava metabolizam, drenira i slicno iz reklama-nema shanse, ne nasedati nikako!
Sto se mrsavljenja tice, mislim da moze bockanje da pomogne samo ako se utice na neki centar za glad i ako je zapravo silan osecaj konstantne gladi uzrok necije debljine. Inace, da ce da topi salo, ubrzava metabolizam, drenira i slicno iz reklama-nema shanse, ne nasedati nikako!
bio sam juce prvi dan. i mogu vam reci da onaj ko kaze da ne oseca iglice BLAGO NJEMU.
sve sam ih osetio. na stomaku sam osetio najjaci ubod.
malo je neprijatno u pocetku, i onda polako prestaje.
cuo sam da oni koji ne osecaju iglice, da to nije dobro, da to znaci nesto za metabolizam.
ne znam , ja sam ih osetio i to dobro, sve do jedne.
sve sam ih osetio. na stomaku sam osetio najjaci ubod.
malo je neprijatno u pocetku, i onda polako prestaje.
cuo sam da oni koji ne osecaju iglice, da to nije dobro, da to znaci nesto za metabolizam.
ne znam , ja sam ih osetio i to dobro, sve do jedne.