Akupuntura i mrsavljenje

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

alexa Va
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jan 30, 2007 4:50 pm

Akupuntura i mrsavljenje

Post od alexa Va »

Zanima me da li je neko probao da akupunturom smrsa i kakvi su rezultati i utisci? :) hvala
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Moram da se nasalim, izvinjavam se, ali ovo je jace od mene...

JA BIH OD AKUPUNKTURE SMRSAVIO SAMO KAD BI MI ZABOLI JEDNO 30 IGALA U JEZIK, I DA IH NE VADE ODATLE JEDNO MESEC DANA :D

Jos jednom, izvinjavam se. :lol:

Debeli lekar - skeptik
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
alexa Va
Stalni član
Stalni  član

Post od alexa Va »

dr ivica napisao:Moram da se nasalim, izvinjavam se, ali ovo je jace od mene...

JA BIH OD AKUPUNKTURE SMRSAVIO SAMO KAD BI MI ZABOLI JEDNO 30 IGALA U JEZIK, I DA IH NE VADE ODATLE JEDNO MESEC DANA :D

Jos jednom, izvinjavam se. :lol:

Debeli lekar - skeptik
zato sam i postavio temu. :D
video sam par reklama na tv, kao smrsajte uz pomoc akupunture.
bas me zanima da li je nekome uspelo :D
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od minjab »

Probušiti kašiku ,šetnja ,lagani sport,..........Osim ako nije hormonski poremećaj ,koji se ,naravno mora lečiti .A u svim ostalim slučajevima ,sve ide iz glave,pa i hrana,pa i akupunktura ,ubošćevam iglice na neke tačke,a pola toga je u podsvesti.
Javiće se sigurno oni koji će da me opovrgnu ,ali ja stvarno verujem da je to u pitanju. :-? (u principu sam neverni Toma :oops: )
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Meni je "pomoglo" (citaj odmoglo, jer sam i ovako premrsava), ali sam uz akupunkturu presla na zdravu hranu koju sam jela u manjim kolicinama, jer je bas i ne volim i smrsala sam, tako da bih pre rekla da mi je to smanjilo kilograme nego samo bockanje. Ali dobro, ja zbog toga nisam ni isla.

Ja mrsavim i bez akupunkture!! :lol:

Za mrsavljenje je vazno kolicinski smanjiti obroke i rezultati su brzo vidljivi. Naravno jesti sto vise barenog voca, povrca i mesa, izbegavati brzu hranu, gazirana pica i cokolade, kao i sve przeno!! :wink:

I rezultati ce brzo biti vidljivi!! :wink:
jacquellineno1
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Nov 21, 2005 6:23 pm
Kontakt:

Post od jacquellineno1 »

Ja sam smršala uz pomoć akupunkture 15 kg.
Ali sam u isto vreme bila na dijeti koju mi je lekar odredio, i morala svakog dana da šetam...Znači, ne možeš jesti dok ima gde da trpaš hranu, ideš na bockanje i mršaviš, već je akupunktura pomoćno sredstvo kod mršavljenja. Moj problem je što imam rezistenciju na insulin, i stalno sam jela čokoladice, po 300-400 gr dnevno, i ugojila se. Kad sam krenula na akupunkturu, prestala sam sam sa slatkišima, treči dan sam imala krizu, a posle toga mesecima nisam pojela ništa slatko, jer jednostavno nisam imala potrebu ni želju za tim...
alexa Va
Stalni član
Stalni  član

Post od alexa Va »

jacquellineno1 napisao:Ja sam smršala uz pomoć akupunkture 15 kg.
Ali sam u isto vreme bila na dijeti koju mi je lekar odredio, i morala svakog dana da šetam...Znači, ne možeš jesti dok ima gde da trpaš hranu, ideš na bockanje i mršaviš, već je akupunktura pomoćno sredstvo kod mršavljenja. Moj problem je što imam rezistenciju na insulin, i stalno sam jela čokoladice, po 300-400 gr dnevno, i ugojila se. Kad sam krenula na akupunkturu, prestala sam sam sa slatkišima, treči dan sam imala krizu, a posle toga mesecima nisam pojela ništa slatko, jer jednostavno nisam imala potrebu ni želju za tim...
za koje vreme si izgubila 15 kilograma?
jel to ide po tretmanima?
kako?
jacquellineno1
Stalni član
Stalni  član
Kontakt:

Post od jacquellineno1 »

Za tri meseca sam smršala 15 kg.
Prvih pet dana sam smršala 5 kg, pošto je organizam izbacio svu vodu...posle to ide sporije...
Na akupunkutruru sam išla 2x10 dana, svaki dan, otprilike u isto vreme...
alexa Va
Stalni član
Stalni  član

Post od alexa Va »

jacquellineno1 napisao:Za tri meseca sam smršala 15 kg.
Prvih pet dana sam smršala 5 kg, pošto je organizam izbacio svu vodu...posle to ide sporije...
Na akupunkutruru sam išla 2x10 dana, svaki dan, otprilike u isto vreme...
koja je cena tretmana?

jel placas po dnevnom tretmanu ili kako?

jesu li ti se vratili kilogrami?
jacquellineno1
Stalni član
Stalni  član
Kontakt:

Post od jacquellineno1 »

Ja sam na akupunkturu išla zbog nekih drugih zdravstvenih problema, a usput sam i skidala kilograme, koji se još nisu vratili, a nadam se da neće...Od poslednjeg tretmana je proslo godinu dana.
Cena je 170 EUR za 10 dana, i to je broj tretmana koji se preporučuje, sve ispod toga nema puno efekta.
Ja sam išla 20 dana na bockanje, i u tom periodu sam bila na dijeti...
tweety015
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Maj 28, 2006 3:28 pm

Post od tweety015 »

Gde idete na `bockanje`? Ja sam pitala za cenu u Vitalisu, kod njih je 40 evra jedan tretman. Ta cena od 170 evra za 10 tretmana mi je primamljiva.
Molim za sto brzi odgovor.
Hvala
jacquellineno1
Stalni član
Stalni  član
Kontakt:

Post od jacquellineno1 »

Ja lično idem kod dr Hajdera, na Bežaniji. Napisao je nekoliko kjniga na temu akupunkture, zdrave ishrane, i td. Ukucajte u Google Dmitar Hajder, pa ćete pročitati nešto o njemu...
A ko želi adresu i broj telefona, nek se javi... :D
alexa Va
Stalni član
Stalni  član

Post od alexa Va »

krecem kod hajdera od ponedeljka :D

budite uz mene
javljam kako napredujem
dundica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 20, 2005 11:06 pm

Post od dundica »

Na akupunkturu, sto se love tice, bilo gde ,samo u Vitalis ne! Zena dere,ali ima tako dobru reklamu koju ocigledno placaju oni koji se na istu nahvataju... Razlika od 10-20 evra koliko trazi vecina drugih u gradu i njenih 40 je sumanuta u odnosu na to sto i kod nje i kod drugih se bodu iste tacke i nema tu previse mudrosti za ljude koji su stvarno upoznati sa materijom. Ne znam za pomenutog doktora Hajdera ali svi nesto pricaju o nekom doktoru u nekoj od onih ulica kod Hrama Sv.Save, ali i oni koji su bili silno kriju adresu i informacije! Ispada, kao pacijentu ti je potrebna preporuka za njega, izgleda!
Sto se mrsavljenja tice, mislim da moze bockanje da pomogne samo ako se utice na neki centar za glad i ako je zapravo silan osecaj konstantne gladi uzrok necije debljine. Inace, da ce da topi salo, ubrzava metabolizam, drenira i slicno iz reklama-nema shanse, ne nasedati nikako!
alexa Va
Stalni član
Stalni  član

Post od alexa Va »

bio sam juce prvi dan. i mogu vam reci da onaj ko kaze da ne oseca iglice BLAGO NJEMU.
sve sam ih osetio. na stomaku sam osetio najjaci ubod.
malo je neprijatno u pocetku, i onda polako prestaje.
cuo sam da oni koji ne osecaju iglice, da to nije dobro, da to znaci nesto za metabolizam.
ne znam , ja sam ih osetio i to dobro, sve do jedne.
Odgovori