Dijabetesna gastropatija

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Diabeta

Odgovori
majam18
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 01, 2010 10:25 pm

Dijabetesna gastropatija

Post od majam18 »

Moze li neko da mi odgovori sta je to tacno dijabetesna gastropatija, trazila sam ali nisam nasla? Hvala unapred!
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Re: Dijabetesna gastropatija

Post od dr ivica »

To je kasna posledica ostecenja nerava kod dijabetesa, medju kojima su i nervi koji pokrecu zeludac i regulisu njegov rad. Posledica je usporeno varenje, nadimanje, osecaj gorusice... Ovo je komplikacija koja se zanemaruje, jer se pre toga obicno pojave druge stvari koje predstavljaju ozbiljniji zdravstveni problem.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
majam18
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 01, 2010 10:25 pm

Post od majam18 »

dr ivica napisao:To je kasna posledica ostecenja nerava kod dijabetesa, medju kojima su i nervi koji pokrecu zeludac i regulisu njegov rad. Posledica je usporeno varenje, nadimanje, osecaj gorusice... Ovo je komplikacija koja se zanemaruje, jer se pre toga obicno pojave druge stvari koje predstavljaju ozbiljniji zdravstveni problem.
.[email protected]
Ovaj sajt nece da mi se otvori uopste.
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

To je email, nije sajt :) Moj profesionalni sajt bice uskoro postavljen, jer od skora radim privatno - ali ne smem da ga postavim u potpis, jer ne zelim da se reklamiram na forumu, da me ne izbace :lol:
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Odgovori