Savet

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
caki12
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 02, 2006 7:29 pm

Savet

Post od caki12 »

Pre dva meseca, putem urinokulture u 1ml urina konstatovano mi je 4.000 bakterija Escherichie coli. Lekar opste prakse mi je propisao 2 pakovanja antibiotika pipegal. Nakon njega popio sam i neki prasak Monural. Ponovo sam uradio urinokulturu pre par dana. Sada mi je konstatovano 100.000 bakterija Escherichia Coli Haemolytica. Prepisan mi je antibiotik Ciprofloksacin ( dva pakovanja ). Pored toga pio sam cajeve od Brusnice, Ovsa, Uvin caj, Kukuruzne svile, Kleke. Njih pijem i dalje.

Interesuje me, sta bi jos trebalo da uradim, naravno osim posete urologu. Koliko je opasna bakterija. Da li, ovi cajevi smeju da se mesaju, ili da se jedan pije duzi period pa da se zamenim drugim. I postoje li neka ogranicenja u pogledu ishrane, koja mogu da deluju na bakteriju i njeno razmnozavanje, jer je ocito u porastu.

Unapred zahvalan.
Sinisa, Novi Sad.....
caki12
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 02, 2006 7:29 pm

izvinjavam

Post od caki12 »

Izvinjavam se auditorijumu i korisnicima, ovog dela foruma. Poruka postavljena na pogresno mesto.

Sinisa NS.
Odgovori