Dakle sta se desava....napravila sam most cele gornje vilice,kod stomatologa kod koga sam otisla po preporuci,nimalo jeftinog 120E/zubu,ustvari postoje i jeftiniji,naravno,ali...znaci stvarno mi je vazno da to bude kako treba uradjeno,a kome nije vazno,jer sam stalno kuburila sa zubima i na kraju resila da ne zalim da platim,ali ocekujem i takvu uslugu!
Proba je trajala 2h,tj. kada sam probala svasta je smetalo,te duzi su,te debeli su ..mislim nemma pojma sta se desava ali meni je uglavnom stalno nesto smetalo...tu me je vec uhvatila panika zato sto su nekkao ocekivali od mene da nadjem resenje sta mi smeta.Odem kod proteticara u ordinaciju i tako 2h, ja kazem sta mi smeta,a onda on kao zna tacno sta je to pa doradi,i tako ne znam koliko puta,npr. u momentu primetim da su mi trojke potpuno ravne kao i drugi zubi,a inace su uglavnom trojke spicaste jel,kazem mu to i on kao pa nema problema....ja vidim da on i nije bas siguran uhvati me jos vise panika.Uhvatila me panika,ne mogu vise da mislim ,place mi se...i kada je kao sredio nekkao u prici dodjemo do toga da zubar moze privremeno da mi fiksira most,da ja probam da se naviknem i to pa da vidimo...i tako i bude,stavili mi danas taj most,ali koliko ja vidim to ne ide na dobro...
Uglavnom sve sam ovo objasnjavala da bih vas pitala sta da radim...nisam jos uvek platila i naj radije bi volela da pobegnem od njih sto dalje i da mi radi neko drugi,jer nemam vise poverenja u taj tim.Nikada nisam imala slicna iskustva,da ne platim uslugu ali ovo je strasno,mislim ne znam kome ja sada da se zalim i sta bi imala od toga ako im dam pare a ne dobijem ono sto hocu !!!
Sta da radim,kome se zaliti ?!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Jul 09, 2009 5:55 pm
Re: Sta da radim,kome se zaliti ?!
Privikavanje na strano telo u ustima je vecinom problem. Moj savet je da sacekate malo da vidite hocete li se adaptirati na nove zube, a ako vam i posle toga ne bude odgovaralo vase je pravo da se zalite i trazite pare nazad.
Dr Milan Ivanovic
specijalista maksilofacijalne hirurgije
specijalista maksilofacijalne hirurgije
Re: Sta da radim,kome se zaliti ?!
Hvala na odgovoru...i posle 6 dana se nisam privikla,neka slova ne izgovaram dobro pa to zvuci smesno,prednji zubi nemaju nikakvu funkciju jer nema kontakta sa donjim,otkrila sam "dzepove" na unutrasnjoj strani kutnjaka....ma svasta.Na kraju sam otisla kod proteticara za dodatno strucno misljenje i on je ocenio ovaj rad sa slabom dvojkom
... sutra idem da vratim ovo umetnicko delo i da radim na drugom mestu !!!