Pitanje vezano za trudnocu

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
sofija456
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 25, 2010 6:13 pm

Pitanje vezano za trudnocu

Post od sofija456 »

Postovani,
Nisam u Srbiji da bi mogla da se posavetujem sa ginekologom, treba mi vase misljenje !

Pocela sam prvi put da pijem antibebi pilule, u pitanju su Lindinette 20 i juce sam zavrsila prvu kutiju, danas bi trebalo da dobijem ali nikako da se to desi !!!!

Sta vi mislite da li postoje neke sanse da sam ipak trudna ?

Imam 23 god., pila sam ih redovno u sat tacno, prvog dana dobijanja sam popila prvu... Nije mi jasno zasto ne dobijam kad bi trebalo da dobijem sada u ovoj pauzi od sedam dana i da osmog dana pocnem ponovo da pijem drugu kutijicu ???
sofija456
Novi član
Novi član

Re: Pitanje vezano za trudnocu

Post od sofija456 »

Da li je moguce da niko ne moze ni da pretpostavi?

ako je problem to sto nisam aktivan clan na forumu onda je forum stvarno jadan, ne mogu svi da budu aktivni clanovi ako nemaju veze sa vezom sa medicinom... mnogi ovde dolaze po pomoc i savete...
Cat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Cat »

Organizam se privikava na pilule prvih par meseci, neko ima krvarenja i van ciklusa, moguće je da ti reaguješ obrnuto, ne verujem da nećeš dobiti već verovatno malo kasni. Nastavi da piješ pilule po uputstvu, osmog dana počni novu kutiju.
Titi:)
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 28, 2010 7:45 pm

Post od Titi:) »

Potrebna mi je pomoc!
Poslednji put sam imala menstruaciju 1.juna i josh uvek ne dobijam...
Menstruacija mi se obicno pomera za nedelju dana i josh 3-4 dana(imala sam problem sa cistom na dojci,koja mi je po mom mishljenju poremetila ciklus)
Dana 19.7 kada sam ustala primetila sam na veshu da ima malo krvi,medjutim to je bilo to,naredna 2 dana imala sam neshto braon,kada sam rekla majci-rekla mi je da cu do sutradan da dobijem....i nishta...
Odnose pre toga nisam imala jedno 3 meseca,ali sam ga imala 24.7..neverujem da sam zakacila jer je ushao u mene sam 2puta....

Unapred hvala!
sofija456
Novi član
Novi član

Post od sofija456 »

Cat HVALA ;)

Veliki POzzz
Korisnikov avatar
bevana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Avg 31, 2009 3:14 pm

Post od bevana »

sofija456 napisao:Postovani,
Nisam u Srbiji da bi mogla da se posavetujem sa ginekologom, treba mi vase misljenje !

Pocela sam prvi put da pijem antibebi pilule, u pitanju su Lindinette 20 i juce sam zavrsila prvu kutiju, danas bi trebalo da dobijem ali nikako da se to desi !!!!

Sta vi mislite da li postoje neke sanse da sam ipak trudna ?

Imam 23 god., pila sam ih redovno u sat tacno, prvog dana dobijanja sam popila prvu... Nije mi jasno zasto ne dobijam kad bi trebalo da dobijem sada u ovoj pauzi od sedam dana i da osmog dana pocnem ponovo da pijem drugu kutijicu ???
ako se tvoje pilule piju 21 dan,pa se 7 dana pravi pauza,onda je normalno da dobijes bilo kad u toku tih sedam dana.ja,recimo,uvek dobijem 3. ili 4. dana pauze.
Cat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Cat »

Titi:) napisao:Potrebna mi je pomoc!
Poslednji put sam imala menstruaciju 1.juna i josh uvek ne dobijam...
Menstruacija mi se obicno pomera za nedelju dana i josh 3-4 dana(imala sam problem sa cistom na dojci,koja mi je po mom mishljenju poremetila ciklus)
Dana 19.7 kada sam ustala primetila sam na veshu da ima malo krvi,medjutim to je bilo to,naredna 2 dana imala sam neshto braon,kada sam rekla majci-rekla mi je da cu do sutradan da dobijem....i nishta...
Odnose pre toga nisam imala jedno 3 meseca,ali sam ga imala 24.7..neverujem da sam zakacila jer je ushao u mene sam 2puta....

Unapred hvala!

Pravac kod ginekologa. Ja sam svojevremeno imala slično braonkasto krvarenje umesto menstruacije kad sam imala hormonski poremećaj zbog dijete.
Majmunche
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 7:46 pm

Post od Majmunche »

I, ako ne planiras trudnocu, nije bitno koliko puta "udje", uvek treba koristiti zastitu.
Odgovori