Imam stomacnih problema vec duze vreme i molim za savet ko god je imao slicnih iskustava ili zna otprilike o cemo se radi.Pre mesec dana lezao sam na infektivnom odeljenju zbog bolova u zelucu(tako sam bar mislio).To je u stvati bol u levom gornjem delu ispod zadnjeg rebra uz ucestale prolive i rad creva.Posle izvadjenih nalaza krvi,urina,stolice(korpokulture,svarljivost i jos jedan nalaz :s) rezultati su bili ok,sem malo jedinica hemoglobina u krvi (7).Nakon nedelju dana lecenja enterofurilom,infuzijom,ranisanom, i Hartmanovmi rastvorom,uz striktnu dijetu cajem bolovi su prestali.Vratio sam se kuci 4 kg laksi,ali mi je to prijalo

.Medjutim,posle nekih 20ak dana izlaska iz bolnice simptomi se vracaju i zbog nemirnog stomaka i bola sa leve strane stalno sedim u kuci i to pocinje da me strasno nervira.Odlazak kod dotkora me deprimira,jer vec sam imao iskustva sa bolnicom i ranije...a inace sam po prirodi vrlo nervozan i reagujem zucno na svaku sitnicu.Ako je neko imao ove simptome neka mi se javi,da makar otprilike znam sta je:
1.Bolovi u gonjem levom delu stomaka
2.Smenjivanje dijareje sa opstipacijom
3.Zadah iz usta(nepodnisljiv :S )
4.Stalni nagon na stolicu