ginekologija

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
adrijanaja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 25, 2010 12:31 pm

ginekologija

Post od adrijanaja »

interesuje me koje pilule za kontracepciju su najbolje .
Korisnikov avatar
jelenaa1985
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jul 10, 2009 2:36 pm

Re: ginekologija

Post od jelenaa1985 »

Nema najboljih, sve zavisi od vaseg organizma. Najbolje je da odete kod svog ginekologa, pa da vam on preporuci ili nakon uradjenih analiza propise odredjenu kontracepciju, koja vama najvise odgovara.
cekalica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jun 23, 2010 5:23 pm

Post od cekalica »

Slazem se,to nije lek koji mozes sama sebi da odredis da je najbolji.Obavezno se posavetuj sa svojim ginekologom
Titi:)
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 28, 2010 7:45 pm

Post od Titi:) »

Potrebna mi je pomoc!
Poslednji put sam imala menstruaciju 1.juna i josh uvek ne dobijam...
Menstruacija mi se obicno pomera za nedelju dana i josh 3-4 dana(imala sam problem sa cistom na dojci,koja mi je po mom mishljenju poremetila ciklus)
Dana 19.7 kada sam ustala primetila sam na veshu da ima malo krvi,medjutim to je bilo to,naredna 2 dana imala sam neshto braon,kada sam rekla majci-rekla mi je da cu do sutradan da dobijem....i nishta...
Odnose pre toga nisam imala jedno 3 meseca,ali sam ga imala 24.7..neverujem da sam zakacila jer je ushao u mene sam 2puta....

Unapred hvala! :-?
Odgovori