Pisala sam bila u nekoj temi za ovaj moj zeludac i probleme sa njim! Krenulo je sve tako sto neko vreme nisam imala apetit, smrsala... vratio mi se apetit ali cim malo nesto pojedem mucio me zeludac, i onda mi je lakse bilo da ne jedem i sve se to nastavilo... pocelo je i podrigivanje, jer mi je kao lakse zbog toga,pa kad se sagnem imam osecaj da mi se se sve vraca na gore... (trudila sam se da ne podrigujem toliko i bilo mi je lakse) napijem se vode onda mi je tesko,naduvena sam sva... da napomenem da imam FOBIJU OD POVRACANJA,cim mi je muka ja pocnem da se tresem i ne znam sta cu sa sobom! eeeeee sve je to malo umanjeno i apetit mi se vratio,gladne mi oci al sad otezano gutam,osecam zalogaj kako lagano klizi i sa vodom prodje,juce mi se zadesilo da je stalo negde i dobila sam nagon za povracanjem,tresla sam se kao luda... sad pokusavas po nesto malo da pojedem ali imam strah... cini m ise da ja stezem grlo nekako,cim se opustim prodje...
Kod lekara sam trebala da idem,istekla mi je zdravstvena,ima sa njom nekih problema sada... lomi me sve ovo!
Stvarno mi je potrebno neko misljenje...
Moze misljenje? :(
Re: Moze misljenje? :(
Mislim da si svesna da imas problema sa jednjakom, takodje verovatno imas spusten zeludac, posebno ako si naglo smrsala.
Re: Moze misljenje? :(
Svesna sam... sad sam citala po netu mozda i kandidu u grlu...
Pa nikad nisam bila debela,smrsala sam 8 kg ali ja sam 155cm visoka,pa je to dosta za mene!
A citala sam i za jednjak... ako je to kakvo je lecenje?
Pa nikad nisam bila debela,smrsala sam 8 kg ali ja sam 155cm visoka,pa je to dosta za mene!
A citala sam i za jednjak... ako je to kakvo je lecenje?