Ovo mi se nikad nije dogodilo...

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
pogubljena
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 27, 2010 12:21 am

Ovo mi se nikad nije dogodilo...

Post od pogubljena »

Masturbiram od ne zna se kad. Ne znam koliko sam godina imala kada sam pocela, ali bilo je to bas davno. Verovatno ranije nego mnogi moje generacije. Od jedanaeste sam to radila jednom dnevno. Nikada nisam imala problem sa tim, nikad. Nije mi to nikad bila najvaznija stvar, ali jeste lep uzitak. Mesec dana pre sesnaestog rodjendana je nesto krenulo naopako. Imam zelju, a ne ide. Sta god pokusam, zarsim iscrpljena i nezadovoljena. Vremenom sam tokom tih raznih pokusaja pocela da osecam bol... Sve krene kako valja... Ali cim poraste uzbudjenje, bol se pojavi. To sada traje vec jedanaest meseci i jako me plasi. Zato sam i odbila sex sa osobom sa kojom sam ga u sustini zelela. Nikada nisam imala strah od ideje o sexu, samo ranije nije bilo vreme (nije bilo osobe sa kojom bih to zaista zelela, bilo je rano i tako dalje). Situacija se skroz okrenula- kada su se drugi plasili i samog spominjanja masturbacije, meni je to bila sasvim normalna tema... A sada, kada smo malo sazreli i sve to, cini mi se da sam jedina koja ima problem. Sve i svasta sam pokusala, ali bol ne nestaje. Ne znam zasto i jako me to nervira, plasi i tako dalje. Nadam se da neko ovde ima ideju o tome kako se ovaj problem resava i sta je uopste problem. Ne zelim da ovako ostane.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Ovo mi se nikad nije dogodilo...

Post od tamaraft »

Koliko sada imate godina?
Da li ste nevini?
Da li masturbacija koju radite podrazumeva i vaginalnu penetraciju?
Cime se stimulisete?
Gde se tachno javlja bol i kada tachno?
Da li je izazivate pritiskom ili se unutrashnja bol?
Da li ste posetili ginekologa do sada, predpostavljam da niste chim nam pishete ovde, ali moram da pitam! :)

Da li su vam ciklusi redovni? Da li imate bolove svaki put kada pokushate da se samozadovoljite ili samo ponekad?

Imate li problema sa probavom i zadrzavanjem stolice u crevima?
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori