koliko cesto...?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
kmarttina
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Apr 09, 2006 2:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

koliko cesto...?

Post od kmarttina »

koliko cesto doktori posecuju ovaj forum :roll:
Korisnikov avatar
jane_doe
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 04, 2005 2:08 am
Kontakt:

Post od jane_doe »

Kako kad.....
Nekad par dana uzastopno, nekad svaki drugi-treci dan, nekad jednom nedeljno, nekad i duze..... al' vikendom uglavnom,....
Moze se desiti da cekas malo duze na odgovor, ali kad ga dobijes, dobijes ga stvaaaaaaarno.....!!!

Samo strpljivo Slika
kmarttina
Stalni član
Stalni  član

Post od kmarttina »

hvala za odgovor :) pokusacu biti strpljiva.....to mi jedino i preostaje :roll:
ne lomite mi bagrenje, pod njima sam je ljubio...bosonogu i odbeglu od svih...
LIJA
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 12, 2006 3:30 pm

Post od LIJA »

Sada su verovatno odlucili da ne odgovaraju.Ko je do sada cekao na njih na ovaj nacin, vec je u 5 mesecu trudnoce ili je tesko oboleo od gljivica i bakterija ...Mozes ocekivati odgovor od clanova ili da odes licno kod ginekologa i da pitas sta te zanima.U suprotnom ce biti kasno.Sto znaci da smo svi mi zbunjeni doktori. :wink:
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Nisam Dr, ali ovaj forum bi trebalo da sluzi za ramenu iskustva i misljenja i svaki strucan odgovor je dobro dosao, ali Lijo, kad neko ima problem, on sigurno nece da ceka da mu neko da dijagnozu preko neta (to sto si pisala za gljivice i bakterije!!!), ili da ne kontrolise svoju trudnocu kod svog lekara ili kod nekog drugog ako nije zadovoljan sa svojim Dr-om, ako mu neko ne odgovori preko foruma.

Nemam nista licno protiv tebe, cak si i nova, ili samo imas novi nick, al svako od nas muci svoju muku i ide kod svog lekara, a sve sto se preko toga sazna na forumu, to je samo "dodatno obavestenje/obrazovanje". A uglavnom se sve teme i ponavljaju,narocito u poslednje vreme, pa ako te nesto posebno zanima, treba da prelistas i druge teme, jer se obicno mogu naci skoro svi odgovori.

Pozdrav :wink:
veki30
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 07, 2005 2:42 pm

Post od veki30 »

majja je potpuno u pravu, pa pobogu treba da budemo zahvalni na dobroj volji svih ovih dr koji nam i daju odgovore i trude se da nam sto jasnije i jednostavnije odgovore, ali mi ovde postavljamo pitanja zbog nekih nedoumica, nakon posete svog dr.
Svi lekari ovde i obgyn i dr Presetnik i PedjaDj rade vec negde kao lekari, pa ne mozete ocekivati da dodju iz nocne smene i odmah sednu da odgovore na sve nase nedoumice, zato smo mi ovde da razmenimo nasa iskustva, a ako ne znamo cekamo nekog od njih da odgovori.
double trouble is my life
kmarttina
Stalni član
Stalni  član

Post od kmarttina »

eto ja lepo i strpljivo cekam :lol: mada moram priznati da sam u pocetku bila dosta uplasena. ja naravno idem kod lekara, ako mi nesto nije jasno ja ga pozovem telefonom....ali nekada mi je potrebno i drugo misljenje. da sam u bg ili ns ne bi bio problem otici do drugog lekara ali ovde je to vec problem....
ne lomite mi bagrenje, pod njima sam je ljubio...bosonogu i odbeglu od svih...
Odgovori