koliko cesto...?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Apr 09, 2006 2:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
koliko cesto...?
koliko cesto doktori posecuju ovaj forum 

Sada su verovatno odlucili da ne odgovaraju.Ko je do sada cekao na njih na ovaj nacin, vec je u 5 mesecu trudnoce ili je tesko oboleo od gljivica i bakterija ...Mozes ocekivati odgovor od clanova ili da odes licno kod ginekologa i da pitas sta te zanima.U suprotnom ce biti kasno.Sto znaci da smo svi mi zbunjeni doktori. 

-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Nisam Dr, ali ovaj forum bi trebalo da sluzi za ramenu iskustva i misljenja i svaki strucan odgovor je dobro dosao, ali Lijo, kad neko ima problem, on sigurno nece da ceka da mu neko da dijagnozu preko neta (to sto si pisala za gljivice i bakterije!!!), ili da ne kontrolise svoju trudnocu kod svog lekara ili kod nekog drugog ako nije zadovoljan sa svojim Dr-om, ako mu neko ne odgovori preko foruma.
Nemam nista licno protiv tebe, cak si i nova, ili samo imas novi nick, al svako od nas muci svoju muku i ide kod svog lekara, a sve sto se preko toga sazna na forumu, to je samo "dodatno obavestenje/obrazovanje". A uglavnom se sve teme i ponavljaju,narocito u poslednje vreme, pa ako te nesto posebno zanima, treba da prelistas i druge teme, jer se obicno mogu naci skoro svi odgovori.
Pozdrav
Nemam nista licno protiv tebe, cak si i nova, ili samo imas novi nick, al svako od nas muci svoju muku i ide kod svog lekara, a sve sto se preko toga sazna na forumu, to je samo "dodatno obavestenje/obrazovanje". A uglavnom se sve teme i ponavljaju,narocito u poslednje vreme, pa ako te nesto posebno zanima, treba da prelistas i druge teme, jer se obicno mogu naci skoro svi odgovori.
Pozdrav

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 07, 2005 2:42 pm
majja je potpuno u pravu, pa pobogu treba da budemo zahvalni na dobroj volji svih ovih dr koji nam i daju odgovore i trude se da nam sto jasnije i jednostavnije odgovore, ali mi ovde postavljamo pitanja zbog nekih nedoumica, nakon posete svog dr.
Svi lekari ovde i obgyn i dr Presetnik i PedjaDj rade vec negde kao lekari, pa ne mozete ocekivati da dodju iz nocne smene i odmah sednu da odgovore na sve nase nedoumice, zato smo mi ovde da razmenimo nasa iskustva, a ako ne znamo cekamo nekog od njih da odgovori.
Svi lekari ovde i obgyn i dr Presetnik i PedjaDj rade vec negde kao lekari, pa ne mozete ocekivati da dodju iz nocne smene i odmah sednu da odgovore na sve nase nedoumice, zato smo mi ovde da razmenimo nasa iskustva, a ako ne znamo cekamo nekog od njih da odgovori.
double trouble is my life
-
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Apr 09, 2006 2:03 pm
eto ja lepo i strpljivo cekam
mada moram priznati da sam u pocetku bila dosta uplasena. ja naravno idem kod lekara, ako mi nesto nije jasno ja ga pozovem telefonom....ali nekada mi je potrebno i drugo misljenje. da sam u bg ili ns ne bi bio problem otici do drugog lekara ali ovde je to vec problem....

ne lomite mi bagrenje, pod njima sam je ljubio...bosonogu i odbeglu od svih...