Da li vjerujete da posoji lijek?

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta

Odgovori
Jedi Knight
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 25, 2010 1:44 pm

Da li vjerujete da posoji lijek?

Post od Jedi Knight »

Doktori kazu "Dijabetes je neizljeciv". Kada se to prevede na srpski, to u stvari znaci ovo: "Mi doktori neznamo da li postoji lijek za dijabetes. Mozda postoji prirodni lijek, ali MI NEZNAMO za njega".
Ali posto su doktori i naucnici veoma arogantni, to nikada ne kazu.
Medicinski doktori su obuceni samo o ljudskoj anatomiji i sintetickim lijekovima,
vjerovatno zbog mocnog farmaceutskog lobija. Zbog toga nije mnogo pametno i odgovorno uzimati kao cinjenicu to sto doktor kaze. Ono sto oni kazu su samo njihova misljenja, nikada cinjenice.

Cinjenica je da doktori, a i nasa rodbina, prijatelji i mi sami neznamo skoro nista
o tome kako funkcionise ljudsko tijelo i kako imati dobro zdravlje.

Prije 3 godine imao sam velikih problema sa zdravljem. Stanje mi je bilo veoma ozbiljno (sto tada srecom nisam znao) i vjerujem da imam mnogo srece sto sam sada ziv. Na pocetku sam pio cajeve, kasije sam poceo citati knjige i uciti vise, i bilo mi je bolje i bolje. Jos nisam 100% zdrav, ali napredujem.

Svaki stadijum ne zdravlja se moze popraviti i tijelo se moze izlijeciti od bilo cega.
Sto se tice dijabetesa, definitivno postoje prirodni lijekovi koji mogu zamijeniti opasne sinteticke i bolje djeluju. Ali to necu ovdje ostavljati.

Ako ste vi odgovorna i pametna osoba i zelite preuzeti svoje zdravlje u svoje ruke, zelio bih stupiti u kontakt sa vama. Mozemo podijeliti iskustva i zajedno naci put do zdravlja i uspjeha.
Ako nas ima vise bice jos bolje, mozemo organizovati skupove a imam mnogo ideja.

Postoji mnogo knjiga o prirodnoj medicini i zdravlju ali samo par knjiga je zapravo zaista dobro. Podijelicu mnoge tajne
sa vama.
I jos nesto: Neka svima bude jasno da ne trazim nista niti prodajem nikakve prirodne preparate. Zelim naci istomisljenike.
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Re: Da li vjerujete da posoji lijek?

Post od dr ivica »

Medicinski doktori su obuceni samo o ljudskoj anatomiji i sintetickim lijekovima,
vjerovatno zbog mocnog farmaceutskog lobija. Zbog toga nije mnogo pametno i odgovorno uzimati kao cinjenicu to sto doktor kaze. Ono sto oni kazu su samo njihova misljenja, nikada cinjenice.
Cinjenica je da vi LUPETATE GLUPOSTI! Eto, da vam ja to kazem arogantno ili kako vam drago!
Cinjenica je da doktori, a i nasa rodbina, prijatelji i mi sami neznamo skoro nista o tome kako funkcionise ljudsko tijelo i kako imati dobro zdravlje.
Vi sigurno NE ZNATE NISTA!
Svaki stadijum ne zdravlja se moze popraviti i tijelo se moze izlijeciti od bilo cega.
Sto se tice dijabetesa, definitivno postoje prirodni lijekovi koji mogu zamijeniti opasne sinteticke i bolje djeluju. Ali to necu ovdje ostavljati.

Ako ste vi odgovorna i pametna osoba i zelite preuzeti svoje zdravlje u svoje ruke, zelio bih stupiti u kontakt sa vama. Mozemo podijeliti iskustva i zajedno naci put do zdravlja i uspjeha.
Ako nas ima vise bice jos bolje, mozemo organizovati skupove a imam mnogo ideja.

Postoji mnogo knjiga o prirodnoj medicini i zdravlju ali samo par knjiga je zapravo zaista dobro. Podijelicu mnoge tajne
sa vama.
I jos nesto: Neka svima bude jasno da ne trazim nista niti prodajem nikakve prirodne preparate. Zelim naci istomisljenike.
Nadjite ih na nekom sajtu/forumu koji se ne zove doktor.rs, nego "nadrilekar" ili "budaletina"!!!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Korisnikov avatar
sedefasta
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 12:00 am

Post od sedefasta »

Vaš post neodoljivo i krajnje indikativno liči na tekstove koje iza kamere čitaju navodni "obični ljudi" iz reklama za raznorazne kapi protiv proširenih vena, čaj koji leči bilo koji tip dijabetesa i sl.

Kako možete da budete toliko arogantni i da mislite da su ljudi toliko glupi?!
Doktori kazu "Dijabetes je neizljeciv". Kada se to prevede na srpski, to u stvari znaci ovo: "Mi doktori neznamo da li postoji lijek za dijabetes. Mozda postoji prirodni lijek, ali MI NEZNAMO za njega".
Vi NE ZNATE ni pravopis srpskog jezika, a kamoli bilo šta drugo!
Jedi Knight
Novi član
Novi član

Post od Jedi Knight »

Hvala najljepse za divne odgovore! Jb gramatiku nikad je nisam volio. Molim moderatora da izbrise ovu temu posto cu otvoriti novu bez gresaka
mrzimdiabetesvrlo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 28, 2010 5:07 pm

Post od mrzimdiabetesvrlo »

da li postoji lek ... možda ...
da li ćemo ga videti ikad ... teško :)
zašto ... pa keš naravno :)
realno, zašto bi neko napravio 10.000.000 doza leka i uzeo neke pare i iskorenio
taj problem, kad može sledećih 500 godina da MUZE lagano razne zdravstvene sistema,
insulini, trakice, aparati :) ...
da li verujem lekarima u srbiji .. .iskreno ne, do sad nisam sreo nijednog koji je zadovoljan svojim primanjima niti uslovima rada i
kao takav neverujem da ima bilo kakvu iskrenu želju da pomogne nekome osim sebi :)
majam18
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 01, 2010 10:25 pm

Post od majam18 »

dr ivica napisao:
Cinjenica je da vi LUPETATE GLUPOSTI! Eto, da vam ja to kazem arogantno ili kako vam drago!
Cinjenica je da doktori, a i nasa rodbina, prijatelji i mi sami neznamo skoro nista o tome kako funkcionise ljudsko tijelo i kako imati dobro zdravlje.
Vi sigurno NE ZNATE NISTA!

sa vama.
Nadjite ih na nekom sajtu/forumu koji se ne zove doktor.rs, nego "nadrilekar" ili "budaletina"!!!
[email protected] sajt nema, ne moze da se otvori?
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Zato sto je to mail adresa.
Jedi Knight
Novi član
Novi član

Post od Jedi Knight »

MAHUNA PASULJA:
http://www.herbateka.eu/?q=node/136

Takodje plod borovnice, sjeme konoplje, prirodna jaja, zapravo postoje na desetine biljaka koje lijece dijabetes...

Odlicna knjiga:
http://www.youtube.com/watch?v=O66NsOZAheg
otkacena
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 12, 2010 8:19 pm

Post od otkacena »

Jedi Knight napisao:
Takodje plod borovnice, sjeme konoplje, prirodna jaja, zapravo postoje na desetine biljaka koje lijece dijabetes...
ma da,na desetine,i plod od divljeg hrasta,kora od ove i one kruske i razni buckurisi od trava od kojih vam samo propadne zeludac... :evil:
verujte nema sta nisam probala,potrosila ogroman novac ali mi nista nije pomoglo samo sam bankrotirala...
tako da ako zelite da sacuvate pare,savetujem vam da ne kupujete razne gluposti,a insulin je besplatan...
Citav zivot mi sole pamet,a ja imam secernu bolest.:D
Odgovori