Imam jedan mali problem, moja devojka i ja imali smo odnos 20.07 i nama je tad bio prvi put, ona ima 16 godina a ja 18 i oboje smo potpuno zdravi i sve. Njoj ciklus pocinje oko 20.07.
21.07 smo imali po drugi put odnos, 2 puta sam ejakulirao, i oba puta sam ga izvadio iz nje kad sam ejakulirao. (koristo sam kondom), posle drugog puta sam ga obrisao maramicom, i hteli smo i treci put. Poceli jedno 2 min i meni je puko kondom, i istog momenta sam ga izvadio iz nje.
E sad moje prvo pitanje je da li je moguce da smo nesto ˝zakačili˝ ili ne?
A drugo pitanje je vezano za nju, jos jednom da napomenem da joj je bio prvi put, i da je i dan nakog prvog odnosa i nakog drugog ona ima bolove u predelu jajnika, i moje pitanje je da li neko zna zbog cega su joj nastali ti bolovi???
e da takodje je bole grudi i stomak, a ona je rekla da joj je to uobicajeno kada treba da dobije...
hvala unapred
Pitanje
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Re: Pitanje
e da zaboravio sam da napomenem da treci put nije doslo do ejakulacije.
Re: Pitanje
Prvo, bravo za kondom!!
A onda bravo sto se brines i interesujes o ovoj temi, jer najcesce devojke postavljaju ovakva pitanja a od muskaraca ni traga.
Ako tvojoj devojci ciklus pocinje 20.7 a tada ste imali prvi odnos, to onda znaci da ste imali odnos prvog dana njene menstruacije (samo da budem sigurna da na isto mislis kad kazes "prvi dan ciklusa"). To je mozda razlog za bol u jajniku - kakav je bol: ostar? pritisak? grc? A moze takodje da bude slucaj da si suvise jako prodirao ili da ona nije bila dovoljno vlazna, sve se to desava u pocetku, dok se ne "uhodate."
Sto se tice opasnosti od trudnoce, ako nisi ejakulirao u njoj a i koristili se kondom, i ako se to desilo prakticno u toku menstruacije (drugi-treci dan ciklusa) sanse su jako male, skoro da ne postoje.
A sada savet za dalje - nije dovoljno maramicom se obrisati pa opet stavljati novi kondom. Trebalo bi da se operes i osusis, pa onda da stavis kondom ponovo, da smanjis verovatnocu da pukne.
Uzivajte i vodite racuna

Ako tvojoj devojci ciklus pocinje 20.7 a tada ste imali prvi odnos, to onda znaci da ste imali odnos prvog dana njene menstruacije (samo da budem sigurna da na isto mislis kad kazes "prvi dan ciklusa"). To je mozda razlog za bol u jajniku - kakav je bol: ostar? pritisak? grc? A moze takodje da bude slucaj da si suvise jako prodirao ili da ona nije bila dovoljno vlazna, sve se to desava u pocetku, dok se ne "uhodate."
Sto se tice opasnosti od trudnoce, ako nisi ejakulirao u njoj a i koristili se kondom, i ako se to desilo prakticno u toku menstruacije (drugi-treci dan ciklusa) sanse su jako male, skoro da ne postoje.
A sada savet za dalje - nije dovoljno maramicom se obrisati pa opet stavljati novi kondom. Trebalo bi da se operes i osusis, pa onda da stavis kondom ponovo, da smanjis verovatnocu da pukne.
Uzivajte i vodite racuna