Pozdrav svima.....imala bih jedno pitanje....
Pre tri meseca sam imala iznvesnih problema sa produzenom menstruacijom(inace nikada nije bila redovna,cesto sam imala hormonske poremecaje i pila razne kontraceptive za regulaciju ciklusa koji su bili samo trenutna resenja)...i moja nova doktorka mi je prepisala cyclo progynovu i rekla da bi mi to trebalo pomoci oko ciklusa i zaceca....Pijem ih vec tri meseca,dobro se osecam,imam ovulaciju,nemam nikakvih problema,dobijam cetvrti dan od poslednje tablete,menstruacije mi vise nisu tako bolne,traju oko 5 dana i ti je sve u redu....
E sada,ono sto sam zelela da pitam je....u slucaju da za vreme dok uzimam tablete ostanem u drugom stanju,da li bi mi menstruacija izostala,bez obzira na tablete....ili bih svakako dobila???Danas je 4. dan otkako sam zavrsila sa prethodnom kutijom...ima nekih malih znakova da cu dobiti ali jos uvek nista....a do sada je to uvek bilo treci ili cetvrti dan....a osim tiga trenutno osecam malu mucninu...Treba li da uradim test ako ne dobijem ni sutra,ili da sacekam jos koji dan?
Hvala unapred....
cyclo progynova i trudnoca...
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Maj 04, 2008 3:30 am
-
- Novi član
Re: cyclo progynova i trudnoca...
test se radi 10 dana nakon oplodnje. A dali cete da dobijete ili ne u prvom mesecu trudnoce to je vec individualno. Mozda ce Vam menstruacija izostati, a mozda cete i dalje imati a biti trudni. 

-
- Novi član
Re: cyclo progynova i trudnoca...
MarijaFt hvala puno na odgovoru:)Dobila sam,danas mi je drugi dan,ali mi je menstruacija prilicno oskudna ovaj put,odnosno daleko manje obilna nego inace.....Za svaki slucaj cu kada stane krvarenje uraditi test....