nikakao opet u drugom stanju

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
krastavac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 18, 2006 8:24 am

nikakao opet u drugom stanju

Post od krastavac »

30 mi je godina i imam dve devojčice 10 i 7 godina.Iskreno želim da rodim treće pa i četvrto dete ali nikako ne uspevamo u tome sa suprugom.Više od dve godine pokušavamo ali ne ide.Sa suprugom je sve u redu međutim ja konstantno imam vag.sekret 3 grupe . Potrošili smo puno para u rešavanju ovog problema ali bude rezultata na kratko i opet sve isto. Najčešće se stanje pogoršava nakom odnosa.Jajnici me nakon toga bole i imam bolove u donjem delu kičme. Nažalost mnogi lekari u bavljenju svojim poslom vide odličan biznis i zanemaruju humani deo. Kod zadnjeg pregleda izolovana je bakterija E-coli i stafilokokus albus. Koliko su ove bakterije opasne i kako ih se rešiti.
MARRY
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Mar 16, 2005 6:38 pm

Post od MARRY »

Te bakterije svakako ne bi trebalo da su uzrok neostajanja u drugom stanju. Ta grupa sekreta nije opasna, kod mene u gradu se ona smatra normalnom, cak je ginekolozi( ali SVI) i ne lece( valjda je toliko uobicajena da se ovde smatra normalnom).
Mozda ti je imunitet oslabljen stalnim koriscenjem antibiotika, a i vaginalana flora poremecena ogromnom kolicinom vaginaleta. Zasto ne probas da poradis na imunitetu? Te bakterije su normalni stanovnici vagine, samo im je izgleda broj povecan. Zasto ne pustiti organizam da se sam izbori sa njima, a mi mu malo pripomognemo vitamincicima, zdravom hranom, sa dosta tecnosti, i povrh svega, bez nerviranja i briga! To vam i donosi bakterije. Srecno.
veki30
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 07, 2005 2:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od veki30 »

za stafilokoku ne znam, ali e.coli svakako ne bi smela da bude u vaginalnom brisu, ona pod obavezno mora da se leci, 3 grupa sekreta nije strasna i moguce da je posledica pada imuniteta ili neceg slicnog kao sto rece marry, malo poradi na imunitetu, ali nije normalno da te posle odnosa bole jajnici.

pogledaj pp
double trouble is my life
Odgovori