Dobar dan! Mene zanima ako je moguće odgoditi menstruaciju na par dana (2-4) i kojom metodom. Naime, vec skoro godnu dana koristim logest kontracepcijske tablete, a na nekim stranicama pročitala sam da je to moguće ako se samo nastavi sa sljedećim pakiranjem tableta, bez da se napravi prekid od 7 dana. Je li to točna informacija?
Unaprijed hvala na odgovoru.
upit za odgodu menstruacije
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Re: upit za odgodu menstruacije
Na aktuelno pakovanje nadovežete naredno - bez sedmodnevne pauze između. Nadovezano pakovanje koristite onoliko dana koliko želite da pomerite menstruaciju (ili svih 21 dan). Po isteku ovog perioda pravite sedmodnevnu pauzu, nakon koje počinjete novo nenačeto pakovanje i koristite ga na uobičajeni nacin.
sa sajta 21dan.com
sa sajta 21dan.com
Puno hvala 

Dobar dan,htela bih da vas zamolim da mi objasnite neke stvari koje mi interesuju...
12og avgusta idem na more,a trebala bi da dobijem 13og,idem na egzoticno mesto i ne bi volela da imam tamo jer imam obilnu menstruaciju koja traje 6 dana,jake bolove i ostalo sto ide uz to...
Ne koristim nikakve kontraceptivne pilule i ne bi volela ni da pocnem,preporucili su mi da uzmem tablete Primolut Nor za odlaganje menstruacije,ideja mi se jako svidela,tj. saznanje da mogu to da uradim jer nisam bila upucena
Pa ako bi mogao neko da mi objasni kako se one koriste,kada se piju,kada prestajem da ih pijem,da li ima nekih nezeljenih efekata,da li postoji neka promena na kozi zbog suncanja ako ih pijem,da li 100% odlaze menstruaciju i da li sme da se pije alkohol dok ih pijem?
Izvinjavam se na previse pitanja,ali nisam uopste upoznata,pa ako bi neko mogao da mi ovo pojasni VELIKO HVALA UNAPRED!!!
12og avgusta idem na more,a trebala bi da dobijem 13og,idem na egzoticno mesto i ne bi volela da imam tamo jer imam obilnu menstruaciju koja traje 6 dana,jake bolove i ostalo sto ide uz to...

Ne koristim nikakve kontraceptivne pilule i ne bi volela ni da pocnem,preporucili su mi da uzmem tablete Primolut Nor za odlaganje menstruacije,ideja mi se jako svidela,tj. saznanje da mogu to da uradim jer nisam bila upucena

Pa ako bi mogao neko da mi objasni kako se one koriste,kada se piju,kada prestajem da ih pijem,da li ima nekih nezeljenih efekata,da li postoji neka promena na kozi zbog suncanja ako ih pijem,da li 100% odlaze menstruaciju i da li sme da se pije alkohol dok ih pijem?
Izvinjavam se na previse pitanja,ali nisam uopste upoznata,pa ako bi neko mogao da mi ovo pojasni VELIKO HVALA UNAPRED!!!