Na samom pocetku...
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Feb 07, 2006 11:15 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Na samom pocetku...
Na samom pocetku trudnoce, zbog glavobolje, popila sam pola tablete ibuprofena. Tada jos uvek nisam znala da sam trudna. Interesuje me, moze li ta polovina tablete da utice na plod. Sada sam vec u 15. nedelji. Hvala.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Maj 25, 2005 9:34 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ubuduce, kad imas glavobolju, koristi paracetamol.
Ja sam na samom pocetku trudnoce koristila vaginalete, tako da me je ginekolog poslao u farmakolosko savetovaliste, kako bi bio siguran da ne postoji rizik od urodjenih anomalija. Sada sam u 23. nedelji trudnoce i sve je OK.
S obzirom na to da su prve nedelje organogeneze najkriticnije i da nije dozvoljena upotreba mnogih lekova, predlazem ti da potrazis misljenje farmakologa. Mada, licno mislim da polovina tablete ne moze imati stetno dejstvo na bebu.
Srecno!
Ja sam na samom pocetku trudnoce koristila vaginalete, tako da me je ginekolog poslao u farmakolosko savetovaliste, kako bi bio siguran da ne postoji rizik od urodjenih anomalija. Sada sam u 23. nedelji trudnoce i sve je OK.
S obzirom na to da su prve nedelje organogeneze najkriticnije i da nije dozvoljena upotreba mnogih lekova, predlazem ti da potrazis misljenje farmakologa. Mada, licno mislim da polovina tablete ne moze imati stetno dejstvo na bebu.
Srecno!