Ova dijagnoza mi je ustanovljena.
Posto sam imao neke kratkotrajne vrtoglavice koje jako kratko traju u par navrata to me malo zabrinulo, ja sam dakle ispitao sve sto bi moglo da dovede do istih
Labaratorija, kardiolog, neurolog, cak i neuro-psihijatar. Ovaj poslednji mi rekao da sam psihicki poustio i daje sve na nervnoj bazi i dao mi neke lekov e od kojih sam ja bio blago lud tj. bilo mi je gore.
POslednja stanica je bila zeludac i abdomen.
Radjen je EHO stomaka u RO zeluca sve je u najboljem redu osim hipersekrecije koja je nadjena nema Hel bakterije i to sam radio.
Poreklo vrtoglavica i uznemirenost sam i sam ustanovio, krivac moj problematicni zeludac i lose varenje.
Nakon uzimanja ranitidin tableta od 75mg sumecih u par navrata tegobe su se polako povlacile.
Posto mije lekar rekao da nije bas preporucljivo uzimati ranitidin u duzem vremenskom periodu prepisao mi je CONTROLOC 20mg jedna tableta ujutro 30min pre dorucka.
Ja danas to popijem i osecam se kao da sam kopao ne mogu glavu noramlno da drrzim sav sam kao polimljen.
Tekobe sa zueludcem jesui nestale ali ja ne mogu da funkcionisem ovako.
Proliv je u najavi ako uzmem i sutra taj lek ja cu ga definitvo dobiti.
Bavim se sportom danas sam preskocio jer mislim da bi se srusio negde ako bi potrcao kao da imam 100god tako se osecam.
Negativna dejstva ovog leka su zabrinjavajuca ne kazem da ja imam ta dejstva alio ja bih voleo da tak lek preskocim ako je ikako moguce.
Ako neko ima neki predlog ili mislenje bio bih mu zahvalan.
Da li ima nesto stio nije lek a regulise tu kiselinum. Newki dijeteski preparti i sl?
Inace imam 34 ghoid kazu da mi nista ne fali osim te hiipersekrecije.
HIPERSEKRECIJA-Lecenje
Re: HIPERSEKRECIJA-Lecenje
To je to problem je CONTROLOC.
Opet sam uzeio tabletu od jutros, loekar je posavetvao kao dok se naviknem.
Isti simptomi. Hladni extrmiteti, leva ruka pogotovu mislim da je hladnija malo povisem pritisak ok 135/85, inace mi je nizak u kucnim uslovima, znojenje i opsta nelagodnost. Nakon sat-dva ove tegobe se povlace, extremitetri vise nisu hladni i pritisak se vratio u normalu, samo malaksalost kao kada vam se spava.
Ako neko ima neki savet neka javi.
Conrtroloc neko podnosi neko ne, ja sam izgleda u ovm drugom klubu retkih koje ga ne podnose.
Da bi otklooni sumnju srce ili sl. bio sam kod kardiologa imam dobro utrniranio srce EKG je normalan bavioimse sportom rekreativno
ali veoma intenzivno, cisto ako neko od lekara procita ovo.
Nemam problema sa zdravlčjem barem tako doktori kazu osim nelagodnosti i visih vrednosti pritiska kad odem doktoru tj. kada oni mere. Ince imam nizakl pritisak sto su i oni potvrdili naon nekoliko merenja dok se malo ne naviknem da mi drugi meri i to je to i problem sa hipersekreciojom zeluca.
Ako neko ima neku ideju neku javi.
Opet sam uzeio tabletu od jutros, loekar je posavetvao kao dok se naviknem.
Isti simptomi. Hladni extrmiteti, leva ruka pogotovu mislim da je hladnija malo povisem pritisak ok 135/85, inace mi je nizak u kucnim uslovima, znojenje i opsta nelagodnost. Nakon sat-dva ove tegobe se povlace, extremitetri vise nisu hladni i pritisak se vratio u normalu, samo malaksalost kao kada vam se spava.
Ako neko ima neki savet neka javi.
Conrtroloc neko podnosi neko ne, ja sam izgleda u ovm drugom klubu retkih koje ga ne podnose.
Da bi otklooni sumnju srce ili sl. bio sam kod kardiologa imam dobro utrniranio srce EKG je normalan bavioimse sportom rekreativno
ali veoma intenzivno, cisto ako neko od lekara procita ovo.
Nemam problema sa zdravlčjem barem tako doktori kazu osim nelagodnosti i visih vrednosti pritiska kad odem doktoru tj. kada oni mere. Ince imam nizakl pritisak sto su i oni potvrdili naon nekoliko merenja dok se malo ne naviknem da mi drugi meri i to je to i problem sa hipersekreciojom zeluca.
Ako neko ima neku ideju neku javi.