Cesto gadjenje i odbojnost
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Apr 16, 2006 12:46 pm
Cesto gadjenje i odbojnost
Postovani Doktore/i, voleo bih da mi odgovorite na sledeci problem. Zelim da znam sta se to desavalo sa mojom bivsom devojkom. U pitanju je velika odbojnost koju sam gajio jer: Kada sam hteo oralno da zadovoljim devojku, nije mi bilo svejedno jer je cesto neprijatno mirisala, i to nije onaj standardni miris nego bas neprijatan, i cesto sam imao problema sa njom zbog toga...uglavnom, jos jedan problem je bio taj da su se na njenoj vagini i unutra skupljali mali ugrusci, verovatno sekreta koji su jako neprijatno mirisali i jednostavno nisam mogao nista da radi, a cesto mi je i muka pripadala zbog toga. Interesuje me u cemu je problem kod nje i na koji nacin se to sprecava?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 13, 2006 6:51 pm
-
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Apr 09, 2006 2:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
isti odgovor, devojka moze neprijatno da mirise i ako se tusirala recimo toga jutra a vi to radili uvece....mada moze imati i infekciju a da ne oseca simptome i najbolje je porazgovarati o tome.....npr. reci da vi osecate neki svrab ili peckanje pa pitati nju, ako odgovor bude negativan opet postoji varijanta da ode do ginekologa jer ako vi imate neku infekciju onda " verovatno " ima i ona
malo maste.....ja poznajem dosta devojaka koje ni do 26.godine nisu otisle do ginekologa 

ne lomite mi bagrenje, pod njima sam je ljubio...bosonogu i odbeglu od svih...