Cao!!!Trudnica sam,za 13 dana mi je termin porodjaja!!!Posto kao i sve trudnice moram da pripremim nalaze za bolnicu,danas sam dobila nalaz briseva(radila sam privatno)!!!Na oba mi pise LAKTOBACILI!!!Sta su takozvani laktobacili!!!!????Da li je to normalno da imam!???Posto sam par puta do sada radila analizu briseva ali u domu zdravlja uvek mi je pisalo sterilno!!!
Posto se prvi put susrecem sa tim molim za odgovor!!!Unapred hvala!!!
Molim za odgovor!!!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Molim za odgovor!!!
http://en.wikipedia.org/wiki/Lactobacillus_acidophilus
Manje vishe normalna pojava kod trudnica, ochekujte i pojavu svraba ako se aktiviraju i gljivice, nishta opasno ni strashno, vecina trudnica pre kraj trudnoce ima infekciju, zbog blagog pada imuniteta i jednostavno promenjog sastava sekreta zbog hormona.
Malo pojachajte unos vitamina, malo vishe vode, ne sokova, smanjite secere, redovna higijena ali bez gelova i sapuna za intimnu higijenu.
I chekajte najsrecniji dogadjaj opushteno
Ali naravno pozovite i svog ginekologa koji vam vodi trudnocu i recite mu za najnovije rezultate!
Manje vishe normalna pojava kod trudnica, ochekujte i pojavu svraba ako se aktiviraju i gljivice, nishta opasno ni strashno, vecina trudnica pre kraj trudnoce ima infekciju, zbog blagog pada imuniteta i jednostavno promenjog sastava sekreta zbog hormona.
Malo pojachajte unos vitamina, malo vishe vode, ne sokova, smanjite secere, redovna higijena ali bez gelova i sapuna za intimnu higijenu.
I chekajte najsrecniji dogadjaj opushteno

Ali naravno pozovite i svog ginekologa koji vam vodi trudnocu i recite mu za najnovije rezultate!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Re: Molim za odgovor!!!
Hvala puno!!!Sad mi je lakse!!!!Bitno mi je da nije nista opasno!!!HVALA JOS JEDNOM!!!!!POZZZ