Znam da ste se nagledali ovakvih neupuceniih kao ja,ali se svejedno nadam da cete odvojiti malo vremena i reci mi koje je vase misljenje!
Poslednja menstruacija je bila 05.06. i obicno dobijam na 5 nedelja,a rizican odnos je bio 20.06. sto je po mojim proracunima pocetak ovulacije...
Desilo se to da smo spavali bez kondoma i da je svrsio po mom stomaku,i pre nego sto smo uspeli naci peskiric sve se to slilo
(izvinjavam se na objasnjenju-podosta njegove sperme je doslo do ulaza u vaginu).
Molim vas recite mi koje su sanse da je doslo do zaceca i kada bih eventualno mogla da proverim bhcg??
Hvala unapred!!!
URGENT! Trudna???
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Re: URGENT! Trudna???
Ako je sve bilo kako opisujete, niste trudni.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Sanse postoje!
Da bi proverila da si trudna treba da prodje desetak dana od sredine ciklusa,jer tada je verovatno ovulacija,tako da najranije oko 1.jula mozes izvaditi krv,a test mozes raditi tek oko 7-8 jula
Pozzz i javi sta je bilo
Da bi proverila da si trudna treba da prodje desetak dana od sredine ciklusa,jer tada je verovatno ovulacija,tako da najranije oko 1.jula mozes izvaditi krv,a test mozes raditi tek oko 7-8 jula
Pozzz i javi sta je bilo

Ok,hvala na odgovorima... Sanse su male,ali ipak postoje,tako da trenutno ne mogu nista da uradim osim da sacekam da dodje vreme za menstruaciju ili testove... Javicu vam 

bez obzira sto je ejakulacija obavljena izvan vagine, tokom seksualnog odnosa se iz penisa normalno luci presemena tecnost, a u nju moze da zaluta poneki spermatozoid, tako da svaki kontakt penisa sa vaginom bez kontracepcije u plodnim danima zene moze potencijalno da dovede do trudnoce...za ubuduce da znate...