Postovani Molim Pomoc / Savijet

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Deniss
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 29, 2007 2:53 pm

Postovani Molim Pomoc / Savijet

Post od Deniss »

Postovani

Prije dvije godine, uspotavljena mi je dijagnoza WPW Sindrom.Kada sam radio elektrofizilogija u Švajcarskoj jer se kod nas u Sarajevu ne radi ta procedura.Doktor Dr.Marc Zimmerman je pronađena gore od WPW Apsolutni aritmiju s preksitacijama. Nije želio ništa više od napraviti pregleda.Svaki dan mi je stanje gore,imam to preskakanje , jako udarajanje.Ja sam pod terapoj betablokator atenololi flekainid u napadu koje redoviti uzimam.Ali lijekovi ne pokazuju dobre rezultate.Neznam sta dalje da radim naime imam Apsolutu aritmiju koja je gora od Wpw-a.Stvarno neznam sta da radim zbunjen sam a lose se osjecam.
Hvala puno na odgovorima.
Denis Pekic
Molim pomoc sta dalje da radim pomozite mi molim vas.!
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Re: Postovani Molim Pomoc / Savijet

Post od drbgd »

jedina pomoc, ovako na forumu je savet da ponovite dijagnostiku, i da se razmotri ablacija (minimalno invazivno, radi se kateterizacija)
Deniss
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 29, 2007 2:53 pm

Post od Deniss »

Hvala ti na odgovoru na neki nacin mi je i pomogao ali gdje da radim? U Svajcarskoj nemogu jer je veoma preskupo.A u BIH nema :(

Gdje vi preporucujete?
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

u srbiji su to klinicki centar srbije, klinika za kardiologiju, stacionar 3
i institut za kardiovaskularne bolesti "dedinje"

ovi pregledi i ablacija se rade i u zagrebu i u ljubljani
Odgovori