2 Pena NOVORAPID

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta

Odgovori
bilder
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 11, 2010 10:49 am

2 Pena NOVORAPID

Post od bilder »

Nekoristena naravno. Nisam dijabeticar mislio sam da ce mi dobro doci pri treningu. Hitno 1000 2 komada.
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Re: 2 Pena NOVORAPID

Post od dr ivica »

Bilder, jel ovo oglas: KUPUJEM...? Ako bas zelite da kupite penkala, pa idite u privatne apoteke, i tako jedbva cekaju da prodaju sve sto imaju. Ali pazite da se ne upropastite, insulin se ne koristi tek tako...
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Diabeta
Saradnik
Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Diabeta »

Drago mi je da ste ponovo sa nama dr ivice!! :D
Ovo je još gora varijanta... Čovek prodaje dva pena... Valjda je shvatio da to ne ide baš tako sa mišićima kako je on zamislio...
Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
Korisnikov avatar
iva5ra
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 6:51 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od iva5ra »

Strašnooooooooo :evil: :evil: :evil:
Da proda da ima i malo pameti on bi to poklonio nekom' kome je to neophodno a ne prodavao ...
mora da se gadno preračunao bilo je takvih bar su se meni obraćali davali sbi tard a mislili da deluje kao aktrapid :P :P :P i onda problemi a posle beži od insulina da su imalo pametni ne bi se zabavljali stvarima koje nisu za zezanje ali bilderi su poznati da ne razmišljaju mnogo i njihov moto bi bio "Umri skote zbog lepote" njihove ubeđene naravno ...
"Srce veselo krepi dušu,duh žalostan suši kosti"
Odgovori