2 Pena NOVORAPID
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta
2 Pena NOVORAPID
Nekoristena naravno. Nisam dijabeticar mislio sam da ce mi dobro doci pri treningu. Hitno 1000 2 komada.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Re: 2 Pena NOVORAPID
Bilder, jel ovo oglas: KUPUJEM...? Ako bas zelite da kupite penkala, pa idite u privatne apoteke, i tako jedbva cekaju da prodaju sve sto imaju. Ali pazite da se ne upropastite, insulin se ne koristi tek tako...
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Drago mi je da ste ponovo sa nama dr ivice!! 
Ovo je još gora varijanta... Čovek prodaje dva pena... Valjda je shvatio da to ne ide baš tako sa mišićima kako je on zamislio...

Ovo je još gora varijanta... Čovek prodaje dva pena... Valjda je shvatio da to ne ide baš tako sa mišićima kako je on zamislio...
Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
- iva5ra
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 6:51 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Strašnooooooooo
Da proda da ima i malo pameti on bi to poklonio nekom' kome je to neophodno a ne prodavao ...
mora da se gadno preračunao bilo je takvih bar su se meni obraćali davali sbi tard a mislili da deluje kao aktrapid
i onda problemi a posle beži od insulina da su imalo pametni ne bi se zabavljali stvarima koje nisu za zezanje ali bilderi su poznati da ne razmišljaju mnogo i njihov moto bi bio "Umri skote zbog lepote" njihove ubeđene naravno ...

Da proda da ima i malo pameti on bi to poklonio nekom' kome je to neophodno a ne prodavao ...
mora da se gadno preračunao bilo je takvih bar su se meni obraćali davali sbi tard a mislili da deluje kao aktrapid

"Srce veselo krepi dušu,duh žalostan suši kosti"