do kada da koristim borogal kremu,koju ste mi preporucili pre nekoliko nedelja??
i jos jedno pitanje,javi mi se bol u zubu,iz koga je izvadjen zivac,a taj bol predje posle na bol vilice,i onda dobijem uzasnu glavobolju...javlja se u talasima,dodje i prodje...ja sam par puta popila kombinovani prasak i prodje me,al se bol vrati...
da li moze biti nesto opasno??u pitanju je 4 gore desno...
kog lekara da posetim,kod stomatologa idem sutra....ako ustanem...
pitanje za milanche_srb
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
- Kontakt:
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Jul 09, 2009 5:55 pm
Re: pitanje za milanche_srb
Ne morati vise koristiti Borogal.
Sto se tice bola zuba koji nema pulpu potrebno je naciniti snimak i na osnovu njega preduzeti terapiju u smislu revizije punjenja, hirurskog odsecanja vrha korena ili ekstrakcije odnosno vadjenja zuba. Recite sutra stomatologu u cemu je problem pa cete dobiti i adekvatan predlog.
Sto se tice bola zuba koji nema pulpu potrebno je naciniti snimak i na osnovu njega preduzeti terapiju u smislu revizije punjenja, hirurskog odsecanja vrha korena ili ekstrakcije odnosno vadjenja zuba. Recite sutra stomatologu u cemu je problem pa cete dobiti i adekvatan predlog.
Dr Milan Ivanovic
specijalista maksilofacijalne hirurgije
specijalista maksilofacijalne hirurgije
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Kontakt:
hvala,mada ja ne bih da ostanem bez tog zuba,trazicu sutra da uradim snimakmilanche_srb napisao:Ne morati vise koristiti Borogal.
icicu ujutru,ako ustaenm,s obzirom da mi stomatolog radi samo prvu........
hvala vam puno,stavicu snimak ovde,cim ga uzmem
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Kontakt:
bila sam kod stomatologa,dao mi je clindamycin-MIP od 600mg,da pijem
e sad nznm sto,snimak nije radio....
p.s.jos jedno pitanje,dok pijem ove lekove,predpostavlja men smem alkohol da pijem....(ovo pitam zbog rodjendana koji je sutra,pa da znam,ne pijem mnogo,samo bih malko uzela)
e sad nznm sto,snimak nije radio....
p.s.jos jedno pitanje,dok pijem ove lekove,predpostavlja men smem alkohol da pijem....(ovo pitam zbog rodjendana koji je sutra,pa da znam,ne pijem mnogo,samo bih malko uzela)
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Alkohol je kontraindikovan uz antibiotike!
A sve je na vama, da li cete ugroziti svoje lechenje zbog slavljenja rodjendana ili ne!?
A sve je na vama, da li cete ugroziti svoje lechenje zbog slavljenja rodjendana ili ne!?
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Kontakt:
hvala,naravno da necu,nego samo pitam
zdravlje je na prvom mestu,pa sve ostalo onda ide....
zdravlje je na prvom mestu,pa sve ostalo onda ide....